Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 300 Kč

+ Poplatky za služby2 320 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Velmi tichý byt v samém srdci Prahy, s okny do klidného zeleného vnitrobloku. Byt po nákladné rekonstrukci, vč. zachování původních prvků z roku ca. 1820, nikdy nesloužil k ubytování turistů a bude Vám tak k dispozici dlouhodobě, jak budete potřebovat (i po návratu cizinců do Prahy, kdy se mnoho jiných bytů s normálními nájemci zase rychle rozloučí). Možnost trvalého bydliště a parkování na zónách, případně budoucího rozšíření bytu na 3+1 a/nebo jeho odkoupení.

Byt není vhodný pro spolubydlení! Ideální pro náročnějšího jednotlivce či pár ke skutečně dlouhodobému bydlení (2-3 roky či více), což je již zohledněno ve výši základního nájemného a garanci slevy na tuto dobu i při budoucím růstu cen.

Bezpečný dům se vstupem na čip. Kompletní občanská vybavenost, metro a velké nákupní centrum pár minut pěšky, tramvajová zastávka s denními i nočními spoji 24/7 hned u domu. Byt nabízí moderní bydlení při zachování historického ducha stavby, k dispozici kuchyňská linka s myčkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou, koupelna s vanou, úložné prostory.

Byt není možné využít k podnájmu, AirBnB ani jinému podnikání (zákaz ve smlouvě). Základní nájemné 18.300 Kč plus 2.320 Kč (zahrnuje část nájemného odpovídající svojí výší předpisu správní firmy / svj vč. dlouhodobé zálohy, správy, a zálohy - úklid, odpad, voda…), elektřina záloha 600 Kč (vyúčtování dle elektroměru), převod plynu na nájemce. Přímý majitel, neplatíte provizi.

Please do NOT reply, unless you read and fully understood the detailed Czech description above. Long-term tenants only. No AirBnB, sharing, no sub-rental or business! All communication and documents in Czech only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu355765
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLazarská
🚶 37 m (0 min)
PoštaPraha 28
🚶 469 m (6 min)
ObchodPotraviny nonstop
🚶 15 m (0 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 52 m (1 min)
RestauraceU Kotvy
🚶 9 m (0 min)
LékárnaVe Spálené
🚶 141 m (2 min)
ŠkolaUniverzita Karlova, Evangelická teologická fakulta
🚶 201 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 447 m (5 min)
SportovištěEXPRESKA
🚶 351 m (4 min)
HřištěU Fausta
🚶 612 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.