Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkySlavníkova, Praha - Břevnov

Slavníkova, Praha - BřevnovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt nedaleko Pražského hradu ve vyhledávané lokalitě Břevnov asi 2 minuty chůze od zastávky tramvaje U Kaštanu. Je v klidné boční ulici. Okna jsou orientována do klidné ulice a do parku za domem.

V bytě je vstupní hala (4,28m2) ze které vedou dveře vpravo do koupelny (3,5m2). Hala je zakončená dveřmi na balkón (1,5m2), napravo je v samostatném prostoru umístěna kuchyň (5,13m2) a nalevo z haly je umístěn obývací pokoj (19,5m2), ze kterého vedou dveře dál do oddělené ložnice (22,24m2). Byt je velmi světlý a díky otevřené dispozici, která propojuje obývací pokoj s kuchyní, působí opravdu vzdušným dojmem.

Při rekonstrukci se v bytě dbalo na zachování některých původních prvků a tak tu najdete skleněný lustr z padesátých let a původní dřevěnou podlahu, která se samozřejmě přebrousila, zpevnila a natřela do současné podoby. V bytě najdete ještě několik designových pozůstatků, které se podařilo zachránit a které modernímu bytu dodávají útulnou atmosféru.

V kuchyni je myčka, trouba, elektrický sporák i zabudovaná lednice. V koupelně záchod, umyvadlo, prostor na pračku a sprchový kout. Byt je ideální pro mladý pár, pokoje jsou průchozí.

V okolí domu najdete veškeré obchody. Do deseti minut chůze od vás se nachází Billa, DM drogrie, Česká spořitelna, vinárna, Bio obchod, řeznictví i cukrárna. Na Bělohorské ulici najdete vše potřebné. V blízkém okolí jsou pak i krásné parky a velké plochy zeleně pro příjemné procházky.

Nastěhování je možné ihned. Cena je 15 000 a poplatky vychází cca na 3500kč měsíčně. Kauce je 25 000kč.

We are renting new apartment after a complete reconstruction with brand new kitchen and bathroom. Flat is close to Prague castle in very representative part of Prague - Břevnov. Tram stop U kaštanu is two minutes away from the flat. The flat is located in quiet street with windows oriented in calm street and in a park.

In the flat you find entrance hall (4,28m2). On the right side there is a door to bathroom (3,37m2). Hallway leads to a balcony door (1,5m2) and on the right side there is a space with the kitchen (5,13m2) and on the left side is your living room (19,5 m2) from which there is a door leading to your bedroom (22,24m2). The flat is very sunny and feels spacious.

During the reconstruction there was an interest to keep some of the original materials. So you can find really nice wooden floor in the bedroom and typical old light on the ceiling of the room. All of these gives the modern flat a cozy atmosphere.

In the kitchen you find dishwasher, fridge and a electrical oven with stove. In bathroom there is a washbasin, shower and toilet.

All stores you might need you can find on Bělohorská street at most ten minutes walking away from your house. There is supermarket Billa, DM drogerie, vine cellar, meat store and more.

It is possible to move in fron the 1.3. 2021. The total price is 18 500 a month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu366000
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDBřevnovská
🚶 110 m (1 min)
PoštaPraha 69
🚶 61 m (1 min)
ObchodMaso uzeniny drůbež
🚶 137 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 185 m (2 min)
RestauraceU Slávisty
🚶 122 m (1 min)
LékárnaLékárna Pod Marjánkou
🚶 133 m (2 min)
ŠkolaCesta k úspěchu
🚶 176 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 528 m (6 min)
SportovištěFitness
🚶 154 m (2 min)
Hřiště
🚶 386 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.