Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyLevá, Praha - Podolí

Levá, Praha - PodolíMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Prostorný, útulný a slunný byt ve zrekonstruovaném cihlovém domě s funkcionalistickymi prvky, s nízkými provozními náklady v poklidné prestižní lokalitě Podolí o dispozici 2+kk s balkonem v 3. NP (z 5), dům je vybaven výtahem. Bytová jednotka o rozloze 44m2 sestává ze dvou pokojů - obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, ložnice, předsíně, prostorné zděné koupelny s novou pračkou, balkonu a sklepu, je vybaven bezpečnostními dveřmi, dřevěnými zárubněmi vnitřních dveří, eurookny, v kuchyni je umístěn vestavný sporák s troubou, digestoř, kávovar, nová kombinovaná lednice. K základnímu vybavení bytu patří dále velká praktická šatní skříň, policový regál Ikea, jídelní set a úložní policový prostor v předsíni. V bytě je příjemné klima i v horkých dnech (jihovýchod), v zimě umožňuje výborná izolace zdí šetřit náklady na vytápění (která zároveň zvyšuje i klidový komfort bydlení), rovněž středové umístění bytové jednotky v objektu je z hlediska úspor velmi výhodné. Okna bytu jsou orientována do klidné, vilové lokality se vzrostlou zelení, parkování je možné přímo u domu. Byt je vhodný k dlouhodobému pronájmu pro single, pár, nebo rodinu s malým dítětem, volný k nastěhování ihned. Záruka spolehlivosti, seriózního a rychlého jednání je samozřejmostí, sepsání smlouvy a zajištění všech formalit je bez poplatku, nájemce nehradí ani zprostředkovatelskou provizi. Nájemné ve výši 17.500,- Kč/měs. + zúčtovatelné zálohy 2.500,- Kč/měs. Zájemce prosíme o zprávu přímé majitelce prostřednictvím webového formuláře zde, bude Vás obratem kontaktovat ohledně termínu prohlídky bytu - nutno vidět, děkujeme a těšíme se na Vás. RK - NEVOLAT.

A nice flat to rent - available from April 2022, monthly rent 13,5 thousand czk, prepays 2500 czk/month. Please write a message and we will contact you back as soon as possible for more information and arranging a date for the flat visiting. Thank you in advance. No real estate agencies contacts.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu404507
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 8. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKublov
🚶 314 m (4 min)
PoštaPraha 49
🚶 465 m (6 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 345 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 234 m (3 min)
RestauraceGourmeta
🚶 292 m (4 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 455 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 173 m (2 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 781 m (9 min)
SportovištěSokol Praha Podolí
🚶 390 m (5 min)
Hřiště
🚶 136 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.