Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyViniční, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Viniční, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk v prvním patře rodinného domu v Brně - Židenicích. Byt lze uvolnit dle dohody. Byt je po celkové rekonstrukci v klidné části ulice, 4 min chůze k dopravnímu uzlu na Staré Osadě, 10 min MHD do centra. Plocha bytu je 26 m2. Pokoj 20,5m2, koupelna s WC 3,5m2 a balkon 2m2. Balkon je orientován do zahrady. Byt je vybaven plovoucími podlahami a plastovými okny. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s dřezem, dvou plotýnkovou sklokeramickou varnou deskou, lednicí se samostatným mrazákem a kombinovanou troubou. Pokoj je vybaven sklopnou postelí o velikosti 140x200cm, vestavnou skříní, PC stolkem, jídelním stolkem a dalšími policemi. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, WC a pračka.

Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler o velikosti 60l. na noční proud. Vytápění je z centrálního kotle ovládané elektronickým programovatelným termostatem pro nastavení časových zón pro vytápění. V bytě je elektronický zabezpečovací systém s GSM modulem. V ceně nájmu je připojení na internet ( Wifi, nebo kabel). Možnost zavedení UPC kabelové televize. Parkování na ulici před domem bez větších problémů. K nájmu budou podle spotřeby účtovány platby za energie. Byt má samostatná měřidla spotřeby všech energií (průměrná měsíční cena za energie v roce 2019 při 1 osobě byla cca 1000Kč). Požaduji vratnou zálohu ve výši 1 až 2 měsíčních nájmů.

K bytu je možnost využívat vlastní uzamykatelnou skladovací místnost v přízemí domu o velikosti 2m2 na kola a pod.

Byt je vhodný pro 1 maximálně 2 osoby. Uvítáme nekuřáky bez zvířat, kteří hledají bydlení v klidném domě a tolerují jeho dětské obyvatele. Byt je k dlouhodobému pronájmu se smlouvou na jeden rok s možností opakovaně prodlužovat. V případě zájmu prosím do kontaktního formuláře uveďte základní informace o nájemníkovi.

We offer furnished studio for rent. This studio is situated on 1st floor of our family house. Available by agreement. Flat is after restoration. The house is located on quiet place at Brno, Zidenice district. Nearest traffic junction is Stara Osada – aprx. 4 minutes walking. City centre is 10 min by public transportation. total area is 26m2. Room 20,5m2, Bathroom 3,5m2 and balcony 2m2. Flat equipped with floating floors, plastic windows. Kitchen is equipped with kitchen unit, sink, microwave and oven, hotplate and refrigerator. Room contains folding bed sized 140 by 200cm, built-in wardrobe, PC table, dining table and other shelves. In bathroom is shower bath, toilet and wash basin.

As a source of hot water is electric water heater with 60l reservoir. Heating is provided by central gas boiler and is controlled by programmable thermostat. Installed is electronic security system with GSM module.

Rent includes Wi-Fi internet connection. Extra will be charged energy consumption exactly measured what consumed. (average monthly fees for 2019 were 1000 CZK.). Balcony is oriented to garden side of house. Refundable deposit of one or two monthly rate is required. Storage of 2m2 is available at ground floor. Flat is suitable for 1 or max 2 persons. Non smokers are welcome. House is quiet, but children are living there as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416705
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2021
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDGajdošova
🚶 379 m (5 min)
PoštaBrno 15
🚶 655 m (8 min)
ObchodOkay market
🚶 391 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 211 m (3 min)
RestauraceTenis bar
🚶 587 m (7 min)
LékárnaLékárna Gajdošova
🚶 353 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Gajdošova
🚶 340 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamenačky
🚘 1 554 m (4 min)
SportovištěSport Club
🚶 526 m (6 min)
Hřiště
🚶 431 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.