Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 287 m² bez realitkyU Drahaně, Praha - Bohnice

U Drahaně, Praha - Bohnice
Cena470 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pozemek – rovinatou zahradu o výměře 287 m2, která se nachází na kraji městské části Bohnice, v Praze 8, v zahrádkářské kolonii. Předmětem prodeje je také podíl na společně využívaných částech zahrádkářské kolonie, především cesty a obvodové části kolonie, vedených jako zahrada a ovocný sad. Jedná se o podíl 1/162 z rozlohy 9586 m2.

Vlastní zahrada má obdélníkový tvar o rozměrech přibližně 28,7 x 10 m. Kraje zahrady jsou osázeny keři. Vlastní plocha je připravena na vytvoření záhonů, travnatých ploch, umístění bazénu nebo výstavbu chaty podle vlastních představ budoucího uživatele.

Voda je na hranici pozemku, přivedená do zahrady hadicí (roční poplatek za vodu činí 2600,- Kč). Kanalizace ani elektřina není zavedena.

V územním plánu Prahy je oblast vedena jako zahrady a zahrádkové osady. Podle platných stavebních předpisů je zde nyní možné postavit chatu o zastavěné ploše 25m2 s možností podsklepení. Pozemek se nachází v naprosto klidné lokalitě, v blízkosti přírodní památky Bohnické údolí, s množstvím výhledů do kaňonu Vltavy. Využít lze také sportoviště nebo blízký zookoutek.

Pozemek je v osobním vlastnictví a není zatížen žádnými věcnými břemeny.

K zahradě je dobrý dopravní přístup, autem s možností parkování u cesty na kraji kolonie. Veřejná doprava – městský autobus č. 236, zastávka je cca 10 min (500 m) od vstupu do zahrádkářské osady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417961
VlastnictvíOsobní
Plocha 287

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.