Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyMarty Krásové, Praha - Čakovice

Rezervováno
Marty Krásové, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý a teplý byt 2+kk (80m2) s orientací na JZ, ve 4. NP v novostavbě s výtahem, s nadstandardními úložnými prostory a garážovým stáním. Velkou předností bytu jsou prostorné místnosti a krásný výhled do volného prostranství se zelení a na dominantu obce, kostel sv. Remigia.

Byt je částečně zařízený. Součástí kuchyňské linky je sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, myčka a digestoř. V hale se nachází zrcadlo, až ke stropu řešený botník a posuvná skříň ve tvaru písmene L. V koupelně se sprchovým koutem dále pak závěsná a volně stojící skříňka, otopný žebřík a zrcadlo s osvětlením. Samostatná neprůchozí prostorná šatna nabízí na míru zhotovený policový systém plně nahrazující skříně (vstup z ložnice). Součástí každé místnosti je kvalitní stropní osvětlení. Na oknech jsou nainstalovány dřevěné žaluzie, síťky proti hmyzu a konzole.

V ceně poplatků je teplo, voda, internet, elektřina a služby v domě. V bytě je aktivní přípojka na pozemní a satelitní TV rozvod. Rovněž je zde možnost IPTV. Vratná kauce je ve výši 20.000Kč.

Byt o celkové ploše 80,0 m2 tvoří: obývací pokoj s kuchyňským koutem 36,7 m2, ložnice 17,0 m2, hala 7,8 m2, koupelna 6,0 m2, šatna 4,1 m2, úložný prostor 2,4 m2, WC 1,4 m2 a balkon 4,6 m2.

Byt je celý nekuřácký. Preferujeme zájemce bez domácích mazlíčků. K nastěhování od 1.5. 2019.

- -

Lokalita U Zámeckého parku je oblíbena zejména pro svůj klid a bohatou zeleň s mnoha místy, kde trávit volný čas (rozsáhlý zámecký park s rybníkem, finská fitness stezka, dětská hřiště, koupaliště). Ideální především pro rodiny s dětmi. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost (ČP, bankomat, Lidl, OC Globus, ASKO, pekárna, cukrárna, hračkárna, květinářství, trafika, masna, restaurace, večerka, MŠ, ZŠ, aj.). V pár minut vzdálených Letňanech dále OC s multikinem. Výborná dopravní dostupnost – konečná zastávka autobusu MHD č. 136 minutu chůze od domu, lze přestoupit na metro stanice C (Letňany) a B (Vysočanská). Dále o něco vzdálenější zastávka autobusu MHD č. 140, 158, 166, 202 a vlakové nádraží. Výborná dostupnost z D8.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu434582
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.