Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 473 m² bez realitkyHlavní, Podolanka - Podolanka, Středočeský kraj

Hlavní, Podolanka - Podolanka, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Obecné informace:

budova- postavená na pozemku p.č.st. 50

pozemek- zastavěná plocha a nádvoří, p. č. st. 50, o výměře 351 m2

pozemek- ostatní plocha, p.č. 281, o výměře 122m2

sklep- 10m2

přízemí- 108m2

vytápění elektro

ohřev vody bojler

plyn zaveden na pozemek

na pozemku jímka + obecní kanalizace ve výstavbě

garáž + prostor dříve využívaný jako malý obchůdek (nyní sklad, možnost přestavby na garáž)

okna rekonstrukce- 2013

Obec:

je situována v těsné blízkosti severovýchodní hranice Prahy v sousedství Vinoře a obce Jenštejn. Jedná se o obec se střední občanskou vybaveností a velmi dobrou dopravní obslužností. Dopravní obslužnost je zajištěna autobusovými linkami s dostupností především na stanici metra Letňany,Prosek, Vysočanská, Českomoravská (časová dostupnost na stanici metra je cca 15min jízdy, frekvence spojů v dopravní špičce je cca po 10min. Dále v obci Vinoř PID, zastávka se nachází cca 10-15min volné chůze od RD. Dům je postaven blíže ke středu obce ve stabilizované zástavbě obdobných starších RD. Jedná se o klidnou ulici s pohybem převážně místních osob a s relativním dostatkem parkovacích kapacit, místo má vesnický charakter. V lokalitě nejsou žádné negativní skutečnosti, které by bránily řádnému užívání RD.

Popis nemovitosti:

RD je částečně podsklepený, solitérní rodinný dům, který v jednom plnohodnotném nadzemním podlaží, obsahuje jednu bytovou jednotku o dispozici 4+1. Dům byl postaven v roce 1950 a v roce 1979 k němu byla provedena dvorní přístavba. Dále v roce 2002 byla přistavěna živnostenská provozovna, která již není delší dobu aktivní a prostory jsou užívány jako sklad rodinného domu.

Stavba je zděná z plných cihel, stropy jsou dřevěné trámové s rovným podhledem, zastřešení je provedeno sedlovou střechou se skládanou keramickou krytinou. Podlahy jsou betonové kryté pvc a koberci, dveře jsou lakované osazené do ocelových zárubní. Vytápění objektu je ústřední zajištěno elektrivkým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Půdorys stavby je obdélníkový s přistavěnou garáží a bývalým obchodem. Stavebnětechnický stav je průměrný, odpovídající době výstavby, nebyly zjištěny žádné významné stavební poruchy, ale dům je vhodný k rozsáhlejší modernizaci například sociálního zázemí apod.

Jedná se o částečně podsklepený , solitérní dům, který v jednom plnohodnotném nadzemním podlaží , obsahuje jednu bytovou jednotku 4+1. Půdní prostor je stavebně neupravený s možností provedení vestavby podkroví. Vstup do domu je možný buď přes bývalý obchod nebo ze dvora přes vstupní dveře .

Pozemek je situovaný v mírně svažitém terénu, je oplocen po celém obvodu pozemku. Přístupný je po zpevněné komunikaci, která je ve vlastnictví hlavního města Prahy. Tvar pozemku je nepravidelný, na pozemek jsou provedeny přípojky elektrické energie, vodovodního a kanalizačního řádu a přípojka plynu.

Základy jsou tvořeny betonovými pásy. Ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435887
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha473
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.