Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 73 m² bez realitkyPlavecká, Praha - Nové Město

Rezervováno
Plavecká, Praha - Nové MěstoMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízíme pronájem kompletně zrekonstruovaného a kompletně zařízeného bytu 3+kk o ploše 73 m² + sklep v lukrativní lokalitě Prahy 2 v ul. Plavecká. Byt je umístěn v 5. patře s výtahem a je plně vybaven vč. veškerých spotřebičů. Jedná se o dvě samostatné ložnice s manželskou postelí, nočními stolky, skříněmi, komodami, psacími stoly apod. Jedna z ložnic je vybavena TV. Mimo dvě samostatné ložnice se v bytě nachází obývací pokoj s kuch. koutem, který je mimo nábytku a sedací soupravy, vybaven také lednicí s mrazákem, plyn. sporákem a horkovzdušnou troubou. V koupelně je vana, umyvadlo a pračka. WC je samostatné. K dispozici je kabelová televize, videotelefon a vysokorychlostní internet.

Zcela mimořádný je samotný historický dům, který je po kompletní nákladné rekonstrukci s důrazem na zachování historických prvků. Daná lokalita je zcela výjimečná svým umístěním. Ač je ulice Plavecká velmi klidná, na tram. zastávku - Na Výtoni, je to pouze 3 min chůze. Na M - Karlovo náměstí cca 6 min a do historického centra cca 15 min chůze.

Skvělá je také dostupnost na Vyšehrad či na nábřeží Vltavy. Byt je tedy v ideálním propojení zeleně, dostupnosti MHD a historického centra Prahy.

K dispozici od 1.3.2022. Po dohodě lze dříve.

We offer for rent a completely renovated and fully furnished apartment 3 + kk with a living area of 73 m2 + cellar in a lucrative location of Prague 2 in Plavecká Street.

The apartment is located on the 5th floor with an elevator and is fully equipped incl. all appliances. These are two separate bedrooms with a double bed, bedside tables, wardrobes, etc. . In addition to two separate bedrooms, the apartment has a living room with kitchen. corner, which is in addition to furniture, television and sofas, also equipped with refrigerator with freezer, gas. stove and convection oven. Other benefits include a washingmashine, cable TV, videophone and high speed internet are available.

The historic house itself is completely extraordinary, which is after a complete expensive reconstruction with an emphasis on the preservation of historical elements. The given location is completely exceptional for its location. Although the street is very quiet, to the tram. stop - Na Výtoni is only a 3 min walk. To the M - Karlovo náměstí about 6 minutes and to the historic center about 15 minutes walk. The accessibility to Vyšehrad or the Vltava embankment is also great. The apartment is therefore in an ideal combination of greenery, public transport access and the historic center of Prague.

Rent 28.000,-Kč + fees 1.500,-Kč + transcription of the electricity and gas contract for the tenant.

Available from 1.3.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442780
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha73
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 580 m (2 min)
Obchod
🚶 114 m (1 min)
BankaWüstenrot
🚶 279 m (3 min)
RestauraceU tří bojovníků
🚶 44 m (1 min)
LékárnaV Podskalí
🚶 274 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Botičská
🚶 132 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 196 m (2 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 186 m (2 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 169 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.