Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 18 m² bez realitkyU Slovanky, Praha - Libeň

U Slovanky, Praha - Libeň
Měsíční nájemné2 500 Kč


Od 01/11/2016 nabízím dlouhodobý pronájem samostatné uzamykatelné garáže v garážovém domě o výměře 18 m2 v lokalitě Praze 8 - Kobylisy. Vzdálenost cca 2 min. chůze od stanice metra trasy „C“ Ládví, dojezd od D8 cca 3 min. Vjezd do objektu přes závoru (přikládací karta) a dálkově ovládaná vrata, vlastní garáž se ještě zamyká na visací zámek. Garáž je v přízemí třípodlažní budovy a je bezbariérová. V garáži je instalované samostatné osvětlení a je zde možnost připojení do zásuvky 220 V. Celkové rozměry garáže jsou: výška 205 cm, šířka 295 cm, délka 620 cm. V garáži na čelní stěně je k dispozici úložný regál.

Cena 2500Kč/měsíc + vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

From 11/01/2016 Offer long-term lease separate lockable garage in the garage building with an area of 18 m2, in Prague 8 - Kobylisy. Approx 2 min. walk from the metro station "C" Ladvi, D8 range about 3 minutes. The entrance into the building through the latch (stoking card) and a remote-controlled gate, private garage is still locked with a padlock. The garage is on the ground floor of a three-storey building and is wheelchair accessible. In the garage there is a separate lighting installed as well as an outlet of 220 V. The overall dimensions of the garage are: height 205 cm, width 295 cm, length 620 cm. The garage disposes with a storage rack on the front wall. Price 2500Kč / month + refundable deposit of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444491
VlastnictvíOsobní
Plocha garáže18

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.