Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 114 m² bez realitkyKolinec - Střítež u Malonic, Plzeňský kraj

Kolinec - Střítež u Malonic, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám patrovou chalupu (rodinnou usedlost) 2 x 2+1, v malé obci Střítež v záp. Čechách, mezi Klatovy a Sušicí (do Klatov 13 km, do Sušice 20 km). Zastavěná plocha RD je 114 m2, přilehlé hospodářské části mají 98 m2, stodola 218 m2. Celková plocha pozemku včetně přilehlé zahrady je 1759 m2.( Původní RD byl postaven ve 30. letech 20 století, na začátku 70. let 20. století byla provedena kompletní rekonstrukce a přístavba. Je zde rozvedeno ústřední topení - nyní nefunkční, (pevná paliva), též kamna v jednotlivých místnostech, koupelna, samostatné WC, dřevěná okna, balkon, dále dvojgaráž, vlastní studna. Je možnost dokončit rozlehlý podkrovní pokoj-e nebo další soc. zařízení.

Dům je velmi dobře situován, nachází se přímo na návsi, přičemž je zároveň krajní s nerušeným výhledem do krajiny (na Šumavu). V dostupné vzdálenosti je vlakové nádraží (7 minut pěšky, spojení Klatovy – Sušice – Horažďovice), v 7 km vzdáleném Kolinci (1 zastávka vlakem/ jsou různé obchody, zdravotní péče, lékárna.

kontakt: rubjir@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451128
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha114
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.