Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyJateční, Praha - Holešovice

Jateční, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Prosím čtěte až do konce!

Pěkný tichý zrekonstruovaný byt s výhledem do dvora hned u Holešovické tržnice. Byt sestává z obývací kuchyně a poměrně velké ložnice, je kompletně zařízen, včetně nádobí, varné konvice, multifunkční trouby, sklokeramické varné desky a ložního prádla. V koupelně s oknem je vana se skleněnou zástěnou, wc je oddělené, se vstupem přes koupelnu. Vybaven pračkou a myčkou, velkou skříní, internetem. Ideální pro pár. K dispozici od 4.1.2019. Cena nezahrnuje zálohy na energie (s internetem 3000). Možnost užívání zahrádky ve vnitrobloku. Dům s výtahem.

Please read this whole text!

Nice quiet renovated apartment with courtyard view, just next to the market place. The apartment consist of living room kitchen and spacious bedroom and is fully furnished, including dishes, electric kettle, multifunctional oven, glass-ceramic stove top and sheets. There is a bathtub with a shower partition glass in the bathroom (and a window), the toilet is separate, with entrance thru the bathroom. Equipped with a dishwasher and washer, big wardrobe, internet. Ideal for a couple. Available from 4th of January 2019. The price DOES NOT include down payment for energies (3000 including internet fee). Possibility of use of the garden in the courtyard. Elevator in the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu454269
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.