Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PROSÍM NA INZERÁT JIŽ NEREAGUJTE. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Nabízím pronájem bytu 2+kk o rozloze 40,5 m² ve zvýšeném přízemí. Je situován ve strategickém místě Záběhlic (Nové Zahradní Město) s blízkostí jak do přírody (přírodní památka meandry Botič, Hostivařská přehrada, Lesopark - pěší vzdálenost 20 min) tak do centra ( tramvaj 22 a 26, metro Skalka MHD do 10min). V blízkosti zastávky Práčská, Topolová, OC Hostivař a Sídliště Zahradní Město: 1-8 min chůze z domu. 5min chůze OC Park Hostivař (veškerá vybavenost - obchody, kino, fitness BBC, pošta, lékař, atd.). V nedalekém okolí (dostupné pěšky i MHD) sportovní komplex HAMR-Sport s rybníkem, Toulcův dvůr a pivovar Hostivař.

Byt je moderní a slunný, jeho součástí je předsíň, koupelna s WC, kuchyň propojená s obývacím pokojem a skleněnými posuvnými dveřmi plně oddělitelná ložnice. V předsíní bytu jsou velké třídveřové vestavěné skříně se zrcadly. Koupelna s vanou, umyvadlem na skříňce, toaletou a zabudovanou pračkou. Kuchyň je vybavena moderní bílou kuchyňskou linkou s ostrůvkem se sklokeramickou deskou, grilem, troubou. Součástí je vestavěná lednice s mrazákem, myčka a mikrovlná trouba. V obývacím pokoji najdete rozložitelnou sedací soupravu, stůl a komodu vhodnou pro umístění domácího kina. V ložnici se nachází manželská postel se zdravotními matracemi, třídveřová vestavěná skříň a velké okno přes celou stěnu. K bytu náleží kryté garážové stání v suterénu domu. V domě je možné využívat společné prostory kočárkárnu/kolárnu, prádelnu. Dům byl postaven v roce 2006.

Byt je nekuřácký a vhodný pro jednotlivce popř. bezdětný pár bez domácích mazlíčku a k nastěhování od 1.3.2017.

Vážné zájemce prosím o krátké představení se přímo do zprávy. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458526
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.