Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 69 m² bez realitkyPolní, Praha - Břevnov

Polní, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 990 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Designově zařízený 2+1 byt (ateliér) na Praze 6 - Petřiny.

Byt má 69 m2 - jedna útulná ložnice, jeden obývací pokoj s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 1 kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby a velmi prostorná koupelna. Byt se nachází ve 3. patře soukromé vily se zahradou. Dům je bez výtahu, má moderní plynové topení a je nově zrekonstruovaný. Okna jsou s výhledem do zeleně a nad střechy okolních domů. Ranní slunce od východu je krásný bude perfektní pro začátek každého dne. Byt je ideální pro pár.

Byt je plně vybaven:

pračka, stereo a DVD přehrávač, projektor a pohodlné dvojlůžko 160x200 a další spaní 180x200 pohodlná rozkládací pohovka v obývacím pokoji. Samozřejmě v něm najdete i ručníky, povlečení a plně vybavenou kuchyň s troubou, myčkou, konvicí na horkou vodu a kávovarem.

Okolí:

Bezpečná čtvrt s množstvím zeleně a snadnou dostupností z centra Prahy. Metro A je 5min chůze nebo jednu zastávku tramvají. Za rohem najdete malý obchod s potravinami, pekárnu, kavárnu místo a restauraci s venkovním posezením. Je to 3 minuty chůze do velkého parku Hvězda a 10 minut do parku Ladronka - jeden z nejdelších pražských stezky pro inline bruslaře.

Začněte svůj den běháním ve „Hvězdě“ nebo procházkou po „Ladronce“, zajděte si pro čerstvé pečivo do místní pekárny.

Byt je volný od ihned.

Je možné zapůjčit ručníky či ložní prádlo.

*******

nájem – 15.490 Kč

záloha na veškeré služby – 2.000 Kč 1 osoba; 3.000 Kč 2 a více osob;

všechny služby a energie (topení, elektrika, voda studená, teplá i odpadní, podíl na úklidu, osvětlení a opravy společných prostor domu, odvoz domovního odpadu, pojištění domu...).

Vyúčtováno dle reálně spotřeby.

kauce – 35.000 Kč

wifi - od 280 Kč za rychlé a stabilní připojení. Možno navýšit tarif na super rychlý (vhodný pro práci z domu).

možnost pronájmu parkovacího místa na vlastním pozemku 1.000 Kč./měs.

Designers apartment fully equiped in Prague 6 – Petriny.

Designers apartment has 65 square meters. It has 1 cozy bedroom, 1 living room with double bed sofa, 1 kitchen with dinning table for 4 people and a spacious bathroom. It has a windows with a view above all surrounding roofs. Morning sun from the east will make perfect start of the day. Enjoy the atmosphere of the wooden floors. The apartment is located in the 3rd floor, has a modern gas heating and is newly renovated.

It’s ideal for a couple.

Start your day jogging in the “Hvezda” or “Ladronka” park , buy your breakfast in the local shop round the corner before you leave for the challenge of sightseeing in the city center…

Its fully equiped: everything you need for a convenient stay: dish washer, washing machine, fast Wi-Fi, stereo and DVD player, projector and comfortable double bed 160x200 and another sleeping 180x200 comfortable sofa bed in living room. Of course you find towels, bed sheets and a fully equipped kitchen.

The Neighbourhood: The traditional villa area Petriny – built around the 1930s – is a safe neighborhood with an abundance of green spaces and an easy accessibility of the Prague city center.

Around the corner you can find a small grocery shop, a bakery, a local café place and restaurant with beer garden. It is 5 minutes distance walk to the big old Hvezda Park and 10 min to the Park Ladronka – one of Prague’s longest inline skating route.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu458576
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Petřiny
🚶 173 m (2 min)
PoštaPraha 616
🚶 827 m (10 min)
ObchodErika
🚶 491 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 551 m (7 min)
RestauracePho Anh
🚶 60 m (1 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 509 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Nad Alejí
🚶 507 m (6 min)
Mateřská školaMateřské centrum Císařka a školka a jesle U Hrošíka
🚶 554 m (7 min)
Sportoviště
🚘 2 214 m (5 min)
Hřiště
🚶 310 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.