Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 18 m² bez realitkyU Obecního dvora, Praha - Staré Město

Rezervováno
U Obecního dvora, Praha - Staré MěstoMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zrekonstruovaný světlý byt 1+kk, 18 m2 ve čtvrtém patře (zatím bez výtahu) opraveného cihlového domu v klidné ulici v srdci Starého města. Velké okno bytu je otočeno na jih do klidného a zeleného vnitrobloku. Výborná lokalita přímo v centru Prahy, v blízkosti Staroměstského náměstí a Náměstí Republiky, obchodů, restaurací a dalších služeb, výborná dopravní dostupnost – v rámci Prahy 1 lze v podstatě všude dojít pěšky, stanice metra B Náměstí Republiky 5 min pěšky, stanice metra A Staroměstská 10 min pěšky.

Byt se skládá s předsíňky, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a spacím patrem, koupelny a samostatné technické místnosti a je vybaven na míru vyrobeným nábytkem – spací patro o rozměru 160 x 280 cm, kuchyňská linka, vestavěná skříň. V obývacím prostoru je pohovka. V technické místnosti umístěné přes chodbu naproti bytu je možnost dalších úložných prostor. Koupelna je vybavena velkým sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Osvětlení v LED, podlahové akumulační topení (včetně koupelny).

Nájemné činí 14 500 CZK/měsíc plus zálohy na poplatky cca 4000 CZK/měsíc (elektřina, voda, služby, internet).

Byt je k dispozici od října 2022.

Modern freshly renovated studio, 18 m2 located on the fourth floor (no elevator yet). The window of the apartment faces a quiet green courtyard (southwards). Great location right in the Prague city centre, close to the Old Town Square and to all amenities (shops, restaurants, bars, services), walking distance to the metro stations Namesti Republiky (5 mins) and Staromestska (10 mins). It is easy to reach anywhere within the city centre on foot from the apartment.

The apartment consists of a living room with a kitchenette and elevated sleeping area, bathroom and a technical room outside the apartment. The furniture is new, made-to-measure: the elevated sleeping agrea, the kitchen and small build-in closet. There will be also a new sofa in the living area. There is additional storage area in a technical room across the hallway from the apartment. The bathroom has a large shower, one sink and a toilet. It is possible to connect to the Internet through O2 or a local cable provider.

The rent is 15,000 CZK/month plus utilities (2,500 CZK/month - house maintenance, advances for water and electricity).

The apartment will be available from March 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu460708
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2022
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha18
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDHaštalské náměstí
🚶 127 m (2 min)
Pošta
🚶 444 m (5 min)
ObchodŽabka
🚶 91 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 240 m (3 min)
Restaurace
🚶 90 m (1 min)
LékárnaLékárna v Dlouhé
🚶 257 m (3 min)
Škola
🚶 296 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 379 m (5 min)
SportovištěSquash Haštal
🚶 212 m (3 min)
Hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.