Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyResslova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Resslova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné6 600 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme moderně zrekonstruovaný byt 2+kk, na ulici Resslova, městská část Ostrava-Poruba. Byt je ve 2. NP/6, poblíž Hlavní třídy. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci.

Kuchyň je vytvořena na míru a je navíc doplněna praktickým barovým pultem a rozšířením parapetu kuchyňského okna, který přidává další praktický pracovní prostor. Všechny kuchyňské spotřebiče značky Whirlpool s nízkou spotřebou (lednice s mrazákem A++, horkovzdušná trouba s grilem, mikrovlnná trouba, plynový sporák, digestoř a myčka) jsou vestavěny. Další vybavení kuchyně tvoří nerezový dřez a všechny šuplíky i skříňky s tichým dojezdem s doživotní zárukou. Obývací pokoj je díky spojení s kuchyní a chodbou vzdušný a prostorný. Koupelna disponuje velkou rohovou vanou a je v ní místo i na pračku. WC je samostatné se závěsným klozetem a pod-omítkovým modulem. Ložnice je velmi prostorná. Praktický kumbál v bytě výborně slouží jako úschovna kol či jiných sportovních pomůcek, vysavačů, atd. V obývacím pokoji a ložnici jsou plovoucí podlahy. V koupelně, na WC, na chodbě a v kuchyni je dlažba.

Byt má měsíční náklady, které činí 4.274,-Kč/měsíc + elek. + plyn

Před domem je velké parkoviště, které poskytuje nadstandardní počet parkovacích míst. V okolí bytu je veškerá infrastruktura a občanská vybavenost (škola, školka, obchody a restaurace, MHD... ). Dům je velmi klidný.

We offer modern renovated apartment 2 + KK, on street Resslova, City part Ostrava-Poruba. The apartment is in the 2nd NP/6, near main class. The house is after extensive reconstruction.

The kitchen is tailor-made and is complemented by a practical bar counter and an extension of the window sill, which adds another practical workspace. All the low-consumption Whirlpool kitchen appliances (refrigerator with A + + freezer, hot air oven with grill, microwave oven, gas stove, hood and dishwasher) are built in. Other equipment of the kitchen consists of stainless steel sink and all drawers and cabinets with quiet range with lifetime warranty. The living room is airy and spacious due to the connection with the kitchen and the hallway. The bathroom has a large corner bath and a washing machine. WC is separate with hanging cabinet and under-plaster module. The bedroom is very spacious. A practical couball in the apartment perfectly serves as a storage room for bicycles or other sports equipment, vacuum cleaners, etc. There are floating floors in the living room and bedroom. Tiled floors are in the bathroom, in the TOILET, in the hallway and in the kitchen.

In front of the house there is a large parking lot which provides above-standard number of parking spaces. In the vicinity of the apartment is all the infrastructure and amenities (school, kindergarten, shops and restaurants, public transport...). The house is very calm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480620
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 6. 2022
VlastnictvíOstatní
Plocha60
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 5 minut pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrancouzská
🚶 378 m (5 min)
PoštaOstrava 8
🚘 1 078 m (4 min)
ObchodTesco
🚶 205 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 684 m (8 min)
RestauraceRestaurace Sparta
🚶 352 m (4 min)
LékárnaLékárna Ve věžičkách
🚶 734 m (9 min)
ŠkolaZŠ a ZUŠ Bulharská
🚘 1 223 m (4 min)
Mateřská školaMŠkola Čtyřlístek
🚶 272 m (3 min)
SportovištěVíceúčelová sportovní hala (VSH)
🚘 2 533 m (6 min)
Hřiště
🚶 634 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.