Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyTomkova, Olomouc - Hejčín, Olomoucký kraj

Tomkova, Olomouc - Hejčín, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


BYT JE K DISPOZICI IHNED.

Nabízíme pronájem bytu 1+1 o velikosti 37m2 v atraktivní a klidné části města Olomouc - Hejčín. Byt se nachází v 1. patře činžovního domu, je PLNĚ VYBAVEN a po rekonstrukci.

V bytě se nachází kuchyň s novou moderní velkou kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči (lednička, mrazák, sklokeramická deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, pračka) a s veškerým nádobím, koupelna (wc, rohová vana, umyvadlo a úložné prostory) a prostorný obývací pokoj (atypicky a elegantně řešená postel-dvoulůžko, rozkládací gauč, konferenční stolek, jídelní stůl+4 židle, psací stůl, velká šatní skříň, poličky). V celém bytě jsou plastová okna. Nad koupelnou se nachází velký úložný prostor. Byt dále poskytuje sušák na prádlo, vysavač a další jiné potřeby pro úklid. Je možné využít také parkování před domem zdarma. Byt se nachází v příjemné lokalitě blízko k přírodě i do centra města. MHD (bus, vlak) cca 2 minuty od bytu. Vzdálenost od centra cca 15 minut pěšky. Cca 5 minut od bytu se nacházejí in-line stezky a cyklostezka. Cca 15 minut pěšky je také přírodní koupaliště Poděbrady. Potraviny a drogerie před domem. Cca 5 minut chůze do Penny či Lidlu. V bezprostřední blízkosti bytu je thajská restaurace, další 3 cenově přijatelná restaurační zařízení cca 5 minut od bytu. Byt je velmi vhodný pro mladý pár, jednotlivce či studenty.

Cena poplatků za byt zahrnuje: vodu, internet, osvětlení a úklid společných prostor. Elektřina a plyn bude při předání bytu přepsána kvůli jednoduššímu vyúčtování na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485707
Dispozice1+1
Dostupné od1. 1. 1970
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
Plocha37
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.