Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 372 m² bez realitkyŠvermova, Krupka - Unčín u Krupky, Ústecký kraj

Švermova, Krupka - Unčín u Krupky, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V přízemí se nachází veranda (vchod).Nyní je veranda využíváná k podnikání.Kuchyň.Pracovna.Dětský pokoj.Koupelna s WC.Zadní východ na zahradu,u kterého je druhé WC.Dům je ze 2/3 podsklepen.Vytápěn je automatickým kotlem na tuhá paliva zn.Benekov C27 emisní třídy č.5 se zásobníkem na 330kg uhlí.V domě je nová elekřina -zkolaudovaná na vytápění přímotopy.U domu je vyvedena i přípojka na plyn.Rozvod teplé vody je zajištěn el. bojlerem na 200l.

První nadzemní podlaží je rozděleno na 2obrovské místnosti o velikosti 186m2(možno přepůlit na 4místnosti).Dále skryté půdní prostory+půda+štítová místnost s půdními schody.

V přízemí domu jsou dvě garáže.První garáž je využívaná jako sauna,pracovna a parkování - o velikosti 26m2.Na tuto garáž navazuje zásobovací místnost na potraviny o velikosti 16m2.Druhá garáž slouží jako dílna a parkování - o velikosti 43m2.Obě garáže mají elektrická vrata na DO.

Rodinný dům se nachází v klidné části staré zástavby obce Krupka Unčín.Dům je situován na rozhraní mezi 6km do Teplic a 6km do Ústí nad Labem.

20m MŠ

50m ZŠ

kompletní služby(lékař,obchod,pošta....) 1km

Zahrada je rozdělena na nádvoří a okrasnou zahradu.Na nádvoří je podél celého domu pergola.Na okrasné zahradě je zastřešený bazén a zahradní chatka s terasou o velikosti 5x5m.

Dům je zateplen,plastová okna,Bramac střecha,uvnitř domu mnichovské omítky,okrasné sádrové dekorace na stropech,v domě a garáží alarm +kouřová čidla.

Zadní vchod je přizpůsoben bezbariérovému přistupu,taktéž koupelna bezbariérová.

Možnost parkování nejen v garážích,ale i podél dvou stran domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488477
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha372
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.