Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyHranická, Přerov - Předmostí, Olomoucký kraj

Hranická, Přerov - Předmostí, Olomoucký kraj
Cena830 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 683 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodej pěkného a dobře situovaného slunného družstevního bytu 3+1 (61.8m2) s balkónem. Dům je po nedávné rekonstrukci. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží, výborně dostupný. Vstup do všech pokojů (včetně soc. zařízení) je z předsíně. V předsíni je nový úložný prostor a položena keramická dlažba.Možnost zapojení internetu a kTV. Součástí bytu je sklep.V domě je výtah a místnost pro kočárky a kola. V blízkosti je dobrá občanská vybavenost a zastávka MHD. ZŠ a MŠ cca 200 m. Bez provize real.kanceláře. V případě zájmu volejte na číslo 774883088 nebo piště na email: zavadilmartin1@seznam.cz Možnost financování úvěrem.

V případě rychlého jednání výrazná sleva !!

A sell of nice and cozy well situated flat with three rooms, kitchen, balcony and cellar included. The total footage is 68 m2. All house is after recently reconstruction. The flat is on the second upstairs, well accessible. There is a particular entry to each room in the flat. There is a stowage space in the hall there are tiles on the floor. There is possibility of internet and cable TV. There is a lift and pram and bike room in a house. There is a good civic amenities and bus stop nearby. Also there are kindergarten and elementary school 200 m far from the house. If you are interested please call me at +420774883088 or write at email: zavadilmartin1@seznam.cz there is also possibility of getting morgage. I am able to provide reduction in price in case of quick negotiation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48851
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha68
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.