Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 157 m² bez realitkyRévová, Praha - Strašnice

Révová, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný byt v nově zrekonstruované rodinné vile v prvním nadzemí. Byt má prostornou halu, 4 samostatné ložnice (jedna s balkónem), komoru a velký obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní. Na obývací pokoj navazuje terasa s rozlohou 50m2. Dvě koupelny (vana, 2 sprchy, 3 umyvadla) a samostatné wc s bidetem. Je možné využít i společnou zahradu. Byt má dřevěné podlahy a vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru. K bytu náleží dvě parkovací stání v garáži a sklepní kóje. Tram, bus 5min chůze, metro Strasnicka 8min. K dispozici od 1/12/2017. Stále probíhají na nemovitosti finální úpravy.

We offer for rent spacious newly reconstructed appartment in a vila on the first floor. The app has large entry hall, 4 separate bedrooms (one with balcony), storeroom, 2 bathrooms (2 showers, one tube, 3 wash basins), separate toilet and large living room connected with dining room. The living room is connected with 50m2 terrace and possibility to enter garden. Wooden floors and wardrobes in the appartment. 2 parking spaces in the garage. Tram, bus 5mins away, metro A Strasnicka 8mins. Available from Dec 1st 2017. Final works still taking place currently.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493459
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha157
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.