Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNa Strži, Praha - Krč

Na Strži, Praha - KrčMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Vratná kauce18 000 Kč


Částečně zařízený byt 2kk 40m2 v prvním podlaží k pronájmu. 5 minut pěšky metro Pankrác, Budějovická a nákupní centrum Arkády. Koupelna a WC kompletně zařízeny, pračka v ceně pronájmu. Velká vestavěná skříň v chodbě, postel dvojlůžko s nočními stolky, jídelní stůl a 3 židle. Kuchyně obsahuje lednici s mrazákem, sporák, troubu, digestoř, nějaké nádobí, příbory, ostré nože a kuchyňskou linku. Obývací pokoj částečně zařízen, mini TV stolek a police Kalax, rozkládací gauč. Okna mají sítě pro hmyzu a žaluzie. V bytě je dlažba a plovoucí podlaha. Vstupní dveře a zámky jsou 4. bezpečnostní třídy, téměř neprůzvučné, zloději se Vám určitě vyhnou. V ceně služby domu, internet PODA(120/30Mb/s) nájemné je včetně poplatků za internet, elektřinu, vodu a teplo. V bytě se nekouří, ani z okna. K bytu náleží asi 2m komora. Prohlídky po dohodě, do konce listopadu tam jsou nájemníci a prohlídky musíme synchronizovat s jejich zájmy, k pronájmu teoreticky ihned. RK - klidně klienty přiveďte, do vašeho katalogu nechci o nafocení bytu nemám zájem.

Flat 2kk 40m2, 5minutes to Pankrac/Budejovicka/Arkady. WC + bathroom fully equipped, sleeping room has double bed, night tables, kitchen has freezer, fridge, oven, cooker and some dishes, knifes, silver plate, pots. Living room has sofa, table, chairs. Internet is from PODA company 120/30Mb/s. Visits has to be negotiated with current inhabitants, non smokers only. Small storage next to flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501165
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrčský hřbitov
🚶 231 m (3 min)
PoštaPraha 4
🚶 262 m (3 min)
ObchodPekařství Budějovická
🚶 341 m (4 min)
BankaSberbank
🚶 371 m (4 min)
RestauraceNola
🚶 134 m (2 min)
LékárnaLékárna Gemini
🚶 410 m (5 min)
Škola
🚶 440 m (5 min)
Mateřská školaSMŠ Horáčkova
🚶 563 m (7 min)
SportovištěTop Deck Wellness & Fitness Center
🚶 308 m (4 min)
Hřiště
🚶 104 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.