Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyKarlínské náměstí, Praha - Karlín

Karlínské náměstí, Praha - KarlínVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Unikátní byt v Karlíně s jedinečným výhledem na Pražský hrad, Petřín, Strahovský klášter. Mohu říci, že tento výhled další byt v této lokalitě nemá. Byt se nachází v 6 podlaží. V domě zatím není výtah zhruba do roka bude vystavěn.

Byt má rozložení 2+1, je po rekonstrukci, radiátory, kotel, nové rozvody vody, elektriky, plynu. Byt má i nová dřevěná okna. V obýváku je velká skříň na míru. K bytu náleží smlouva na sklep o velkosti 15 m2, ostatní byty mají pouze 2m2. Anuita 600.000,- bude připočtena k ceně bytu. Byt je velmi klidný, není slyšet žádný ruch z náměstí či okolních komunikací. V domě se nachází restaurace u Sání. Několik metrů od domu se nachází restaurace, kavárny, park, pošta, obchody. Koupě bytu ve stavu družstevní je výhodou pro neplacení 4% pro kupujícího. Převod do osobního je možný jednou ročně cca v dubnu. Byt je vhodný i na investici krátkodobý pronájem cca 450 tis. ročně , dlouhodobý pronájem cca 300 tis. ročně. Náklady bez anuity, která je 3,5 tis. je 7 tis. včetně plynu, elek., poplatků, internetu. Zájemcům poskytnu další informace, fotky, videa...atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503125
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.