Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 72 m² bez realitkyNekvasilova, Praha - Karlín

Rezervováno
Nekvasilova, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


K pronájmu nabízíme slunný byt 4+1 nebo 3+1(a 1 menší pokoj), 72 m2 na Karlíně (metro a tram Invalidovna). V bytě se nachází 4 neprůchozí pokoje (3 velké a jeden menší pokoj, spíše jako pracovna, jídelna nebo šatna), samostatný kuchyňský kout (sporák, lednice, mikrovlnka) se stolkem a židlemi, předsíň spojené chodbou, dále dvě koupelny se sprchovými kouty, umyvadly, PRAČKOU a s 2xWC. Dům prošel rekonstrukcí (nové rozvody voda, elektřina, odpady), je částečně zateplen, v bytě nově výmalba, plastová okna a nová podlahová krytina a nový nábytek (postele, skříně, stoly atd.). Do bytu je navedena kabelová televize a internet (Vodafone). V domě se nachází výtah, před domem bezproblémové parkování.

Výborná občanská vybavenost a dostupnost do centra - metro florenc 2 zastávky, muzeum 4. V okolí příležitosti na procházky i sporty, místní parky, cyklostezky, ulice s kavárnami, restaurace, veškeré zázemí - školy, školky, lékaři, medicínská centra, fitness, kultura (proslulé Karlínské divadlo, Fórum Karlín,...), nákupní možnosti, tram. kousek na nákupní centrum Harfa (O2 aréna), Václavské náměstí nebo Karlínské farmářské trhy... Pár minut chůze se nachází inline stezka Krejcárek.

Dům je 3 min. chůzí od metra =B= (zas. Invalidovna) a tramvaje (zas. Invalidovna - spoje denní i noční linky 3,8,16,24,25,30,92,94). Na Florenc nebo Holešovice dojdete pohodovou chůzí - cca 16 min. Nebo metrem se dostanete na Hlavní nádraží - cca 15 min.

Byt je umístěn v 5.patře 7-mi patrového bytového domu. Orientace bytu je na východ, jih i západ. V blízkosti je nízká zástavba, proto je byt velmi slunný a také má příjemný výhled na všechny tři světové strany. Během slunečních dní lze vidět kupoli pražského hradu.

Byt se pronajímá zařízený. Byt má centrální vytápění a ohřev teplé vody. Podlahové krytiny - plovoucí podlaha a dlažba. Pro nekuřáky, ideálně bez domácích mazlíčků. Vratná kauce ve výši 45 000,-Kč. Poplatky za teplo, vodu a domovní služby budou placeny jako součást nájmu, 6000,-Kč měsíčně za 3 osoby.

Elektřina se převádí na nájemníka a nebo bude placena jako záloha (např. 1500,-) a na konci smlouvy dojde k vyúčtování skutečné spotřeby elektřiny.

Byt je volný k nastěhování od tento měsíc - září 2023.

Při vzájemné spokojenosti smlouvou velmi rádi.

We offer a private 3 separate bedroom flat with 2 bathrooms in Prague's popular location in Karlin - full of international cuisine, many cafes, cultural occasions, and very close to the center. (metro Invalidovna, tram 3, 8, 24, 92, Yellow subway 2 stations from Florenc, 3 from Mustek).

The apartment is fully furnished with plenty of sunshine. Ideal for three roommates with attractive price and without any agency and their payments. Rent is 28000CZK + 6000CZK/month(for 3 people). High-speed internet included and electricity is transferred to tenants. The bond is 45000CZK.

Rooms are furnished with tables, chairs, beds, wardrobes. Kitchen includes a fridge, stove, microwave, and small table. Close to the kitchen, there is a dining room with a table and chairs. The apartment has two bathrooms, each with a toilet and showers. Washing machine is in one of the bathrooms.

Available from September!

If you are interested, please, contact me here first.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505677
Dispozice4+1
Dostupné od18. 9. 2023
Podlaží5
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceJádro

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 285 m (3 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 494 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 226 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 2 228 m (5 min)
RestauraceBean House
🚶 228 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 931 m (3 min)
ŠkolaMateřská škola
🚶 527 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 567 m (7 min)
Sportoviště
🚶 821 m (10 min)
Hřiště
🚶 148 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.