Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 140 m² bez realitkyPod Lesem, Děčín - Podmokly, Ústecký kraj

Pod Lesem, Děčín - Podmokly, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 599 994 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dům v klidné a bezpečné(!) lokalitě Děčín - Škrabky v bezprostřední blízkosti lesa (čistý lesní vzduch).

Podlahová plocha cca 140m2 + 55m2 půda. Obytná plocha 72m2. Na půdě snadná možnost dostavby patra pro dva menší a nebo jeden velký pokoj 50m2.

Dům je z větší části zateplený (12 cm EPS), jsou vyměněná všechna okna za plastová izolační a komín je vyvložkovaný nerezovou vložkou. Malý sklep slouží jako kotelna, která je vybavena automatickým kotlem na peletky. Topení v domě je rozvedeno měděnými trubkami do standardních plechových radiátorů s termostatickými hlavicemi. V přízemí i v patře je přítomna klimatizace s funkcí tepelného čerpadla pro vytápění. Na střeše je malá fotovoltaická elektrárna sloužící k úspoře el. energie. V případě zájmu možno odprodat zájemcům o nemovitost. Rozvod pitné vody v plastových trubkách, Veškerá elektřina vede v měděných kabelech s plastovou izolací. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Dům postaven v roce 1926-1927.

Na střeše jsou antény místní sousedské wifi sítě. Možnost internetu zdarma.

Na zahradě je zdroj čisté užitkové vody (studánka) a jednoduchý dostatečný rozvod vody na zalévání trávníku (samozavlažování vysouvacími tryskami). Na zahradě je dřevěný altán z modřínu, plechová kůlna s betonovou podlahou (3x5 m) pro uskladnění zahr. nářadí, pneu atd. a plechový přístřešek. U domu je zděná dílna, částečně zapuštěná do terénu, velký kotec pro psa a přístřešek s betonovou zámkovou dlažbou pro uskladnění dřeva, vozíku atd. Prostorná zahrada je nyní rozdělena na rekreační, technickou a chovatelskou část. Na zahradě jsou konifery a také vzrostlé, 60 let staré rododendrony, hortenzie, jabloně, naroubovaná třešeň.

Parkovací plocha je zpevněná betonovou zatravňovací dlažbou a umožňuje zaparkování až 4 OA.

V přízemí se nalézají 2 obytné místnosti, chodba, zádveří a 2 koupelny. V patře jsou 2 obytné místnosti, chodba a balkon s výhledem na Sněžník. Půda má světlou výšku 1,6 - 0,6 m. Slouží pro uskladnění sezónních potřeb. Na balkoně je velmi příjemné sezení u oběda, večeře, slunění, užívání si přilehající třešně. A báječného klidu.

V lokalitě Škrabky je velmi dobrý vzduch díky okolním lesům a vyšší poloze nad smogovou pokličkou. Také zde nikomu nekouří komíny, takže i v zimě je tu dobré ovzduší.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506903
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.