Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyWaldertova, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský kraj

Waldertova, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský krajVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné7 400 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronájem krásného bytu 1+kk v 2. patře s velkým balkónem v druhém patře v novostavbě v Waldertove ulici / Drahovice. Byt je připraven k nastěhování od 1. května 2021. Moderní dům se nachází v udržovaném areálu Horní Drahovice. V bezprostřední blízkosti domu se nachází supermarket Billa, školka, škola, kavárna, bowling, sportovní zařízení, krásný park s rybníkem. Byt je čistý a svěží, velmi teplý a útulný. Dům je domovem střední třídy, vše je velmi slušné a čisté.

Perfektní možnost bydlet v pěknem bytě o velikosti 43 m2 (předsíň - 4 m2, pokoj+KK - 30 m2, koupelna - 4 m2, balkon - 5 m2). Ideální bydlení pro 1-2 osoby. Uvítame nájemce - nekuřáka bez domácích mazlíčků.

Byt se nachází jen 2 min. pěšky od zastávky Vychodni. K bytu nabízíme také soukromé parkovací místo v podzemní garáži přímo v domě (cena pronájmu parkovacího místa je 1000 Kč měsíčně).

Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně všech potřebných spotřebičů (varná deska s digestoři, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem).

V koupelně se sprchovým koutem je k dispozici pračka.

V pokoji je velká zrcadlová skříň, stůl a židlí, kvalitní postel (š. 180 cm).

Podlahy v bytě jsou plovoucí, v předsíní a koupelně je dlažba. Okna jsou plastová, na oknech jsou žaluzie. Velké okno s balkonovými dveřmi. Balkon není prosklený a nabízí nádherný výhled na zelené ovocné stromy a sousední domy bytového komplexu. Ulice je za domem, takže v bytě je klid. Byt je teplý a útulný, Ideální pro bydlení bez starostí a investic do vybavení, pro 1-2 osoby.

Byt je v osobním vlastnictví. Smlouva minimálně na rok.

Nájemné činí 7.400 Kč měsíčně + poplatky 1.600 Kč (1 osoba) / 2.100 Kč (pro 2 osoby) + elektřina na nájemce. Kauce 15.000 Kč, bez poplatku pro zprostředkovatele. K nastěhování od 01.05.2021.

В Карловых Варах (ul. Waldertova) в долгосрочную аренду сдается квартира 1кк общей площадью 43 кв.м. (+ балкон 5 кв.м., + комора 6 кв.м.) на втором этаже нового дома с лифтом. Квартира полностью готова к заселению c 1 мая 2021 года. Монолитно-кирпичный дом расположен в благоустроенном районе Горни Драговицы. В непосредственной близости от дома находится супермаркет Билла, садик, школа, кафе, боулинг, спортивные учреждения, прекрасный парк с прудом. Квартира чистая и свежая, очень теплая и уютная. В доме проживает средний класс, все очень прилично и чисто. Ищем некурящих жильцов без домашних животных.

Квартира полностью меблирована. Кухонный коут со встроенной кухней (холодильник, варочная панель, духовка и вытяжка). В комнате большая и комфортная двухспальная кровать (ширина 180 см) с новым матрасом, стенка с удобными ящиками и полками, большой встроенный шкаф с зеркалом (очень много места для хранения), обеденный стол и стулья. Санузел совмещен, новая душевая кабина, стиральная машинка. Большое окно с балконной дверью. Балкон не застеклен и с него открывается замечательный вид на зеленый двор с фруктовыми деревьями и соседние дома жилого комплекса. Проезжая часть (дорога) находятся позади дома, поэтому в квартире тихо и спокойно. Квартира теплая и уютная, прекрасно подойдет для одного-двух человек.

Также к квартире предлагаем частное машиноместо в подземном гараже прямо в доме (стоимость аренды машиноместа 1000 крон в месяц).

Стоимость аренды в месяц: 7.400 крон. Депозит (кауце): 15.000 крон.

В стоимость аренды не входят коммунальные платежи (залоги): 1.600 крон (на 1 человека) / 2.100 (за двоих) + электричество (переводится на арендатора).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512414
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha43
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 6 minut autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDLidická
🚘 1 527 m (6 min)
PoštaKarlovy Vary 20
🚘 1 062 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 419 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 412 m (6 min)
RestauraceSmíchovsky pavilon
🚘 4 177 m (7 min)
LékárnaU Gymnázia
🚶 732 m (9 min)
ŠkolaSŠVP TRIVIS, K. Vary, s.r.o
🚘 3 424 m (6 min)
Mateřská školaVýchodní
🚶 260 m (3 min)
Sportovištělezecka stena Crux
🚘 4 944 m (8 min)
Hřiště
🚘 4 277 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.