Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Polská, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Přímý majitel pronajme byt 2+1 v rezidenčně velmi příjemném místě Prahy 2 na Vinohradech mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Riegerovými sady. Dostupnost hromadné dopravy včetně stanice metra je výborná, stejně jako možnosti nákupů. Byt je velký 86m2, má dvě prostorné ložnice, halu s šatnou a obývací pokoj s kuchyňskou linkou a malou spižírnou. Koupelna s WC jsou oddělené. Celý byt prošel rekonstrukcí, podlahy jsou v hale a kuchyni PVC, v pokojích jsou dubové parkety. Nově položené jsou všechny rozvody, elektřina, plyn i voda, topení je plynové etážové. Byt je kompletně zařízený nábytkem se vším doprovodným vybavením jako například lustry, koberce, obrazy a záclony. Je vhodný jen pro zájemce bez vlastního nábytku. K vybavení bytu patří nová pračka, nová lednička s mrazákem, nová myčka nádobí, televize, ale také nádobí, příbory a vše co patří do kuchyně. Tento byt je ihned k dispozici a nachází ve 3.poschodí s výtahem. K výše požadovanému nájmu je nutno připočítat 700 Kč na osobu na měsíc za služby. Energie si nájemník převede na sebe. Při podpisu nájemní smlouvy požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Direct owner offers a fully furnished apartment in Vinohrady. It is a beautiful flat in the 3rd floor of a house from Art Noveau period with spacious rooms and high ceilings. There are: entrance hall, living room with kitchen, two bedrooms with double bed, bathroom with shower, separate WC room, and a large storage room. The apartment is fully furnished, with new kitchen, new fridge and dishwasher, there are also basic dishes, pots and cutlery. Monthly rent amounts to 26.000 CZK plus house services 700 CZK per person/month(include lift operation, light on the stairs, cleaning,waste collection and chimney revision). Energies (gas and electricity) will be on tenant´s name and the cost depends on personal consumption. The house is very conveniently located, just few minutes walk from metro station Jiřího z Poděbrad (line A). The popular park Riegerovy sady is in the close proximity(2 minutes walk), with a gorgeous view of old Prague city, sport and child-care facilities and out door pubs. The apartment will be available to move in from mid-September. For English speaking visitors, please contact me by e-mail first,I will reply very soon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515108
Dispozice2+1
Dostupné od10. 9. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha86
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská tržnice
🚶 266 m (3 min)
PoštaPraha 2
🚶 543 m (7 min)
Obchod
🚶 147 m (2 min)
BankamBank
🚶 453 m (5 min)
RestauraceU Bohouše
🚶 30 m (0 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 219 m (3 min)
ŠkolaPrague College
🚶 236 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 244 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 121 m (1 min)
HřištěU Draka
🚶 388 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.