Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyTobrucká, Praha - Vokovice

Tobrucká, Praha - Vokovice
Cena4 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 145 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký den, prodávám byt na jednom z nejlepších míst v Praze. Proč nejlepších? Metro Bořislavka je necelých 5 minut od bytu. Za 15-20 min jste na Václavském náměstí..a to je naprostá paráda. Dále to máte cca 30 minut pěšky do Dejvic, resp. přímo na Dejvickou. Pokud se podívám druhým směrem, tak lze vyrazit do přírody směrem na Divokou Šárku, Nebušice (pohled z balkonu na fotce). V okolí jsou také školky, školy, gymnázium atd.

Byt 3+kk ve 4. patře na adrese Tobrucká 713/25 v družstevním vlastnictví. Plocha s lodžií je cca 60 m2. Byt je po kompletní rekonstrukci, tzn. rozvody vody, elektřiny, plynu. Nové štuky, obklady, podlahy. Lodžie rekonstruována cca před 3 lety. Dům je zateplený a v letošním roce by měla proběhnout kompletní rekonstrukce vnistřních prostor. Je to jednosměrka, takže auta tady neprojíždějí. Anuita zaplacena.

Z mého pohledu je byt vhodný pro 1 - 4 osoby. Nás už je 5 a proto byt prodáváme. Pro bližší informace nebo zájem o prohlídku pište a já odpovím co nejdřív.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517125
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.