Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+1 • 30 m² bez realitkyChocerady - Chocerady, Středočeský kraj

Chocerady - Chocerady, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč


Nabízím k pronájmu chatu s velikou zahradou a s bazénem. V chatě jsou dva pokoje, kuchyň a záchod. Je zde zavedena voda, elektřina i plyn. Oba pokoje i kuchyň jsou plně vybavené. V kuchyni je lednice, sporák, rychlovarná konvice a umyvadlo. V pokojích jsou celkem 4 postele a stůl se židlemi. Chata leží nad údolím řeky Sázavy a je z ní krásný výhled do okolí. Parkování je možné ve vlastní garáži. Obchod, vlakové nádraží a autobus je 10 min chůze od chaty. Nabízíme i možnost pronajmout si chatu jen na víkend nebo na pár dní.

I offer to rent a cottage with a large garden and with a swimming pool. There are two rooms, a kitchen and a toilet in the cottage. There are water, electricity and gas. Both rooms and kitchen are fully equipped. The kitchen has a fridge, stove, electric kettle and sink. There are 4 beds and a table with chairs in the rooms. The cottage is situated above the valley of the river Sázava and has a beautiful view of the surroundings. Parking is possible in the private garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519082
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.