Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyStřížkovská, Praha - Libeň

Střížkovská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena6 979 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt s garážovým stáním a sklepem v OV v Praze 8, Libni, ulice Střížkovská. Byt o velikosti 98m2 se nachází ve 2. patře čtyřpodlažní novostavby s výtahem, kolaudované v roce 2008. V domě je 12 bytových jednotek. Byt je skvěle dispozičně řešen, je prostorný, světlý, dominují mu velká francouzská okna s orientací na jihovýchod a výhledem do klidného dvora a zeleně. Byt sestává z prostorné předsíně, dvou ložnic, velkého obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem, koupelny a dvou toalet. Kuchyňská linka je vybavena všemi vestavěnými spotřebiči včetně trouby, sklokeramické varné desky, digestoře, myčky a lednice s mrazákem. V celém bytě jsou nové podlahy, v předsíni nová dlažba. K bytu náleží také sklepní kóje. Pro zájemce garážové parkovací stání v budově.

Půdorys bytu vč. velikosti jednotlivých pokojů najdete přímo ve fotografiích, pro lepší orientaci. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je o velikosti 35,4m2, dvě ložnice jsou o velikosti 22,8 a 15,2 m2, koupelna o rozměrech 5,1 m2 s vanou, umyvadlem a wc a další wc je pak samostatné.

Byt osloví především zájemce, kteří chtějí žít v blízkosti centra, ale zároveň požadují klidné a praktické bydlení s dobrou dopravní dostupností (zastávka MHD Bulovka cca 3 minuty chůze). V blízkém okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti cca 5min také krásný lesopark Prosecké skály.

Tel: +420 602 275 068

Byt je volný a k okamžitému nastěhování. Cena k jednání.

RK nevolat !

Beautiful apartment 3+kk for sale close to the city center with a cellar and available parking slot in the building (to buy extra). If you want to live in a quite and calm area but close to the city center this is the right spot for you. In the area (Prague 8, Strizkovska street) about 5 minutes walk there is a beautiful forest park called Prosecke skaly. Tram and bus stops are even closer, tram going directly to the city center (tram + bus stop Bulovka). The apartment is free now and available for immediate move in.

The apartment total area of 98 sqm is situated on the 2nd floor of a four-floor recently built house (2008) with an elevator. The apartment is well designed, spacious, bright and dominated by large french windows oriented to the southeast with the view to a quiet courtyard and greenery. The apartment has spacious entrance hall, beautiful big living room with kitchenette, two bedrooms, bathroom and two toilets one of which is separate. There is a new floor in the whole apartment.

The kitchen unit is equipped with built in appliances including the oven, ceramic hob, cooker hood, dishwasher and firdge with freezer.

You can find the floor plan of the apartment in the photos, where you can see size of each room. Livingroom with kitchenette is 35,4sqm, two bedrooms are 22,8sqm and 15,2sqm, bathroom with bathtub and toilet 5,1sqm and another toilet is separate.

You will be buing directly from property owner therefore there are no extra fees to the real estate agency.

Price is to negotiate.

For English speaking please contact us via email itomasco@gmail.com or mobil phone +420 724 530 911.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522256
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.