Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyHumpolecká, Praha - Krč

Humpolecká, Praha - Krč
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu rekonstruovaný byt v cihlovém domě 200 m od metra Budějovická v klidné ulici v domě s vlastní zahradou. Byt je vybaven kuchynskou linkou, sporákem, rychlovarnou deskou, prackou, jinak je prazdny. Vytápění a ohřev teplé vody je novým úsporným plynovým kotlem. Vynikající poloha pro dojezdnost po celé Praze, v blízkosti obchodní centrum Arkády, DBK. Parkovaní před domem na modrých zónach. Hledám spolehlivého dlouhodobého nájemníka. K poplatkům je třeba přičíst úhradu za plyn a elektriku, kterou si nájemce bude hradit sám na základě své vlastní spotřeby. Byt je pronájímán jako nekuřácký, bez domácích mazlíčků.

I rent a newly reconstructed apartment in a brick house 200 m from the Budejovicka metro in a quiet street in the house with its own garden. The apartment is equipped with a kitchen unit, stove, electric kettle, washing machine, otherwise it is empty. Heating and hot water is a new energy-efficient gas boiler. Excellent position for traffic throughout Prague, near the Arcade shopping center, DBK. Parking in front of the house in blue zones. I am looking for a reliable long-term tenant. Charges are to be paid for gas and electricity, which the tenant will pay for himself on the basis of his own consumption. The apartment is rented as non-smoker, without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu528223
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
VlastnictvíDružstevní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.