Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyU Uranie, Praha - Holešovice

U Uranie, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmeme příjemný částečně zařízený byt 2+kk (53 m2) v prvorepublikovém činžáku v Holešovicích, minutu chůze od řeky, 5 minut od dvou tramvajových zastávek a 10 minut chůze či stanici tramvají na metro Nádraží Holešovice.

Dům má kvalitní cihlové stěny, díky kterým v bytě není v létě horko a v zimě má nízké náklady na topení. Topení je zajišťováno vlastním kotlem. Moderní dvojitá plastová okna ústí do klidné ulice U Parního mlýna a větrat je možné ven i do světlíku. Na společném balkonu na chodbě je možné po dohodě např. uskladnit kolo.

V předsíni najdete skříň a botník. Toaleta je samostatná. Kuchyňský kout je vybaven linkou, policemi, elektrickou troubou, plynovým sporákem, lednicí, myčkou nádobí a jídelním stolem pro tři (lze rozložit na větší). Zbývající dva pokoje jsou zařízeny jako ložnice (průchozí) s knihovnou a prostorný obývací pokoj s rozsáhlou skříňovou sestavou a vstupem do koupelny s vanou a pračkou. Kromě přítomného nábytku a spotřebičů je k dispozici nájemníkům také základní nádobí.

Byt se nachází ve 2. patře bez výtahu a je vhodný pro pár i jednotlivce, popř. spolubydlení či menší rodinu (nicméně ložnice je průchozí). V bezprostředním okolí se nachází řada kaváren a restaurací včetně minipivovaru. Nejbližší supermarket je asi 2 minuty chůze (Billa v ulici Jankovcova), nedaleko je také Alza a Pražská tržnice, kde se dá koupit čerstvé ovoce a zelenina. Okolí je vhodné pro procházky či běhání u řeky, překrásná Stromovka je vzdálená dvě zastávky tramvají. V pěším dosahu do 10 minut se také nachází čtyři školky (dvě státní, dvě soukromé), tři školy a dětské hřiště.

Cena 15 900 Kč/měsíc + poplatky. Zákaz kouření, preference bez psů a koček.

We’re offering a nice mostly furnished apartment 2+kk (56 m2) for rent. It’s situated a minute’s walk from the river, five minutes’ walk from two tram stops and ten minutes’ walk or one stop by tram to the subway station Nádraží Holešovice.

The house has good thick walls so that it doesn’t get hot inside in summer, and the heating costs in winter are favorable. The apartment has its own boiler for heating. The windows (modern double plastic) look into the quiet street U Parního mlýna, and it’s also possible to use the house’s skylight for ventilation.

Upon coming in, you enter a small anteroom with a cupboard and a shoe cabinet. On the left side is the toilet. Next is the kitchen with an older electric stove, gas stove, fridge, dishwasher and a dining table for three (with the possibility of enlarging it). The remaining two rooms are furnished as a bedroom with a library, and a spacious living room with a large set of cabinets and the entrance into the bathroom with a bath and a washing machine. Apart from the furniture and appliances, the flat also contains a basic set of dishes.

The flat is located on the second floor without an elevator. It’s suitable for single people as well as couples, alternately also flatmates or a small family (but you need to pass through the bedroom on the way to the bathroom or kitchen, respectively).

There are many cafés and restaurants, including a microbrewery, in the vicinity. The nearest supermarket is about two minutes’ walk (Billa in the Jankovcova street). Alza and the market, where you can buy fresh fruit and vegetables, are also quite near. The area is suitable for walks or jogging by the river. Stromovka is just two tram stops away. Finally, within then minutes’ walk, there are four pre-schools (two state, two private), three schools and a playground.

The price is 15,900 CZK/month. Smoking is not permitted, and we strongly prefer no dogs or cats on the premises.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530908
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.