Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkySnopkova, Praha - Kamýk

Snopkova, Praha - KamýkVybaveno
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 479 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+kk o výměře 40 m2. Nemovitost se nachází ve 4.patře zrekonstruovaného panelového domu. Dům je v perfektním stavu, zateplen, minimální energetická náročnost. V bytě najdeme obývací pokoj s kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči, ložnici s vestavěnými skříněmi, koupelnu se sprchovým koutem a WC, chodbu s vestavěnými skříněmi.Součástí bytu je sklep. K výhradnímu užívání také patří uzamykatelný balkon, který je přístupný z chodby z mezipatra domu. Byt může být přenechán s veškerým vybavením, takže je vhodný i na investici s možností okamžitého pronájmu. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Dobrá dostupnost na stanici metra. Anuita je splacená. Neplatíte daň z nabytí nemovitosti. Hypotéka možná s ručením jinou nemovitostí.

Flat selling 2+kc size 40m2. Flat is in 4th floor reconstructed house. House is perfect condition, new heat resist, minimal energetic consuption. Is consisted from two rooms - living one with kitchen corner and sleeping one. There is bathroom with shower nad toilet. There is cellar + balcony (in middle floor, outside flat). Flat is fully equiped and it all can stay there, so its immediately ready for new owner. Everything is payed so price is final, no taxes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550597
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.