Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 133 m² bez realitkyLedce - Ledce u Židlochovic, Jihomoravský kraj

Ledce - Ledce u Židlochovic, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena7 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme samostatně stojící rodinný dům s dispozicí 4+kk, dvěma koupelnami, terasou, zahradou a parkovacím stáním nebo dvojgaráží. Plocha domu je 133 m², plocha pozemku je 515 m². Dům se nachází v atraktivní lokalitě 15 minut jižně od Brna.

Architekt navrhl moderní, nízkoenergetickou, zděnou novostavbu pro bydlení čtyřčlenné rodiny. Kladl velký důraz na hlavní obytný prostor s kuchyní. Tato část je propojená se zahradou velkými posuvnými křídly a umožní krásný výhled a vstup na terasu. V přízemí také najdete zádveří, šatnu a první koupelnu s technickým zázemím. V druhém patře najdete druhou koupelnu a tři ložnice s výhledem do zahrady skrz velká francouzská okna. Předností ložnice je vlastní šatna.

Do pokojů jsou vybrány vinylové podlahy doplněné o dveře v bílém laku. Keramickou dlažbu a nadstandardní vybavení sanity najdete ve dvou koupelnách, WC a zádveří. V celém domě je řešeno podlahové vytápění, které společně s ohřevem vody zajišťuje elektrokotel doplněný o tepelné čerpadlo, doplňkový zdroj vytápění umožněn přípravou na krb. Standardem jsou plastová okna s trojskly s přípravou na venkovní žaluzie. Podrobnosti ohledně materiálu a standardů si vyžádejte u prodejce. Nízké náklady na bydlení zajišťuje energetická třída B.

Domy Ledce u Brna jsou jen 10 min od potravin, lékaře, školy a všech důležitých potřeb. Ulici lemuje stromová alej a říčka Šatava. V nejbližším okolí najdete také dětské hřiště, několik rybníků, jízdárnu a vinohrad. Brno je výborně dostupné díky přímému autobusu, vlakovému spojení a přímému nájezdu na dálnici. Autem jste v Brně za 15 minut.

Zahájení výstavby březen 2019, plánovaný termín dokončení je září 2020.

Pokud hledáte moderní bydlení v soukromí a pohodě v blízkosti Brna, tak nás kontaktujte pro bližší informace.

www.domyledce.cz

Brand new, energy-efficient, high standard 4-bedroom 2-bathroom modern house with terrace, garden and 2 parking spaces or a double-garage.

The architect designed modern, energy efficient, brick building suitable for living for family of four. Great emphasis is put into the large living room with the kitchen. This part is connected to the garden through large windows. Furthermore there is an entrance hall, closet and first bathroom (shower, toilet, sink), on the ground floor. You will find three bedrooms overlooking garden with large French windows on the second floor. Great advantage of the master bedroom is its own dressing room. There is also the second bathroom (bath, sink) and separate toilet on the second floor.

The facilities include large-format triple-glazed windows and preparation for outdoor blinds, vinyl heated floors, entrance security doors and lacquered interior doors, a preparation for the fireplace in the living room and air-conditioning in living areas.

The great advantage of these houses is its close distance to Brno (15 min) and the green surroundings ranging from the tree promenade, lake with the playground, vineyard to local horse station. This ensures the life in the safe and quiet neighborhood nearby a lake. Doctors, schools, post office are up to 10 minutes from the House. With the distance of 15 minutes to Brno this location is made for generous family living with own garden and a terrace.

Check our website: https://www.domyledce.cz/english-overview-domy-ledce/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554300
Dispozice4+kk
Plocha pozemku515
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha133
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.