Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyCukrova, Praha - Černý Most

Cukrova, Praha - Černý MostMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Pronajmu částečně zařízený byt 1+kk s lodžií (celkem 36 m2) v 5. NP v Praze 9-Černý Most (ul. Cukrova 560, projekt Rajský vrch, 600m od stanice metra Rajská zahrada) spolu s komorou (1,2 m2) a venkovním parkovacím stáním. Kolaudace domu byla v roce 2019. Orientace bytu na jiho-západ.

Byt se skládá z:

- obývacího pokoje s kuchyňským koutem (20,5 m2), kde je kuchyňská linka v bílém lesku s LED osvětlením vč. myčky, lednice s mrazákem, sklokeramické varné desky, horkovzdušné trouby a mikrovlnné trouby

- koupelny (5,4 m2) s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou, pračkou a skříňkou nad pračkou

- předsíně (4,0 m2) s vestavěnou skříní

- a lodžie (5,1 m2).

V obývacím pokoji s kuchyňským koutem je plovoucí podlaha a v ostatních místnostech je dlažba. Na oknech jsou klasické vnitřní žaluzie a nad okny jsou připraveny konzole s tyčí pro případné zavěšení záclon nebo závěsů.

V komoře (1,2 m2) v 1. NP jsou police s možností variabilního uspořádání.

Možnost připojení k internetu od UPC nebo Cznet. Není součástí nájmu.

Stanice metra Rajská zahrada (linka B) je 600m od domu. Případně je možné využít autobusové zástávky Generála Janouška (130m od domu) s linkami 141, 223, 224 a noční linkou 912.

Výborné napojení autem na D11 (Hradec Králové) nebo D10 (Liberec), případně na D1 (Brno).

Velmi dobře zásobená večerka je vzdálena 50m. Pošta, lékárna, supermarket a úřady jsou vzdáleny 550m. Poliklinika Bioregena (ul. Vajgarská) je 800m nebo jednu zastávku autobusem. Centrum Černý Most (Globus, Decathlon, kino Cinestar a další), IKEA nebo Hornbach jsou vzdálené pouze několik zastávek autobusem nebo jednu stanici metra.

V okolí je park U Čeňku (in-line dráha, atd.), přírodní park Klánovice-Čihadla (ideální na kolo nebo procházky), rybníky Pískovna a Martiňák, rozhledna Doubravka nebo golfový resort Black Bridge. Okolí je nutné vidět naživo.

Nájemné: 10 900 Kč měsíčně + zálohy na služby 2 500 Kč měsíčně + zálohy na elektřinu 800 Kč měsíčně.

Kauce: 22 000 Kč

Nabízím roční nájemní smlouvu s možností prodloužení po vzájemné dohodě. Byt dlouhodobě nebudu užívat. Hledám slušného a spolehlivého nájemníka. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo bezdětný pár. Preferuji nekuřáka a bez domácích mazlíčků. Děkuji za pochopení.

Byt bude volný od 1.9.2021.

V případě zájmu o prohlídku bytu mě prosím kontaktujte. Velmi uvítám, pokud mi o sobě napíšete několik vět. Předem velmi děkuji.

Nemám zájem o spolupráci s realitními kancelářemi.

A new flat for a long-term rent: 1-room flat plus kitchen corner (aka 1+kk) incl. balcony (together 36 sq. meter) on the fifth floor. A cellar (1.2 sq.m.) in the basement and an outdoor parking lot included.

All located in Praha 9 – Černý Most which is in the eastern suburb of Prague very close (600m) to the metro station Rajská zahrada (yellow line B) – only 15 minutes to the centre of Prague. The building is directly located at the corner of streets Cukrova and Dobrovolného.

The building was finished in 2019.

The flat consists of:

- a living room (20.5 sq. m.) with kitchen corner with a new dishwasher, fridge, freezer, glass ceramic hob with 4 cooking zones, forced air oven and microwave oven,

- a bathroom (5.4 sq. m.) with a new washing machine, a spacious cabinet above the washing machine and a small cabinet with mirror above a washbasin,

- a corridor (4.0 sq.m.) with a new built-in wardrobe,

- and a spacious balcony (5.1 m2).

A hardwood flooring is laid in the living room. Windows are equipped with inner blinds. You can also hang your own curtains if you like.

The cellar (1.2 sq.m.) in the basement is equipped with adaptable storage shelves.

Broadband internet is available, but is not included in the price for rent.

Metro station „Rajská zahrada“ (yellow line B) is only 600m off the building. You can also use a bus stop called „Generála Janouška“ (130m off the building) offering bus lines 141, 223 224 and a night bus line 912.

Excellent connection by car to the following highways: D11 (towards Hradec Králové and Poland) or D10 (towards Liberec), resp. D1 (towards Brno).

Small grocery store is 50m off the building. Post office, pharmacy, doctor, big grocery store are 550m off the building. One of the biggest shopping mall in Prague called „Centrum Černý Most“, IKEA or Hornbach are only a few bus stops or one metro station off the building.

The building is surrounded by a park U Čeňku (in-line skating, etc.), a marvellous natural pak Klánovice-Čihadla (suitable for biking or walking), natural ponds Pískovna and Martiňák, a free-entrance observation tower Doubravka or a modern golf resort called „Black Bridge“.

Monthly rent of CZK 10,900 + monthly advance for electricity bills of CZK 800 + monthly advance for other services at CZK 2,500 (i.e. heating, water, waste collection, etc.)

An escrow deposit is required: CZK 22,000.

I can offer a one-year rent contract with a possibility of further prolongation after mutual agreement. I am not going to occupy the flat in the long-term future.

Please no pets, children and smokers. The flat is suitable for a single person or a couple with no children.

The flat is available from 1 September 2021.

Please contact me if you would like to have a look at this flat. I would appreciate, if you send me a few words about yourself and your plans in Prague. Thank you very much.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554519
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDGenerála Janouška
🚶 125 m (1 min)
PoštaPraha 98
🚶 623 m (7 min)
ObchodVečerka
🚶 452 m (5 min)
Banka
🚘 1 947 m (3 min)
RestauraceSochi
🚘 1 185 m (3 min)
Lékárna
🚶 688 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola, Praha 9 - Černý Most, Gen. Janouška 1006
🚶 632 m (8 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚶 266 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 155 m (2 min)
Hřiště
🚶 128 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.