Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyU Nikolajky, Praha - Smíchov

U Nikolajky, Praha - SmíchovVybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi krásný moderní byt, 2+kk s lodžií.

Byt má plochu, 55,1 m2 a lodžii o velikosti 6,39m2.

RK prosím nevolat, byt prodávám sám, přímým zájemcům.

Bytová jednotka se nachází ve 4. patře elegantního vilového domu Vila Mrázovka, kde je dohromady pouze 11 bytů. Vila Mrázovka je umístěna v horní části málo frekventované vedlejší ulice U Nikolajky na Praze 5 a nachází se v těsné blízkosti zeleně. Vila Mrázovka na první pohled zaujme členitou fasádou. Její dominantou jsou nepravidelně rozmístěná francouzká okna, lomový kamenný obklad z pískovce a pohledový beton. Vila Mrázovka působí nadčasově a zároveň citlivě doplňuje okolí tvořené z části starší vilovou zástavbou a z části moderními vila domy.

Bližší popis architektonického řešení spolu s fotografiemi a kresbami naleznete zde https://www.archiweb.cz/b/bytova-vila-mrazovka.

Nabízený byt na první pohled zaujme nápaditým řešením vnitřního prostoru. Přes svou relativně menší plochu navozuje pocit většího prostoru s dostatkem denního světla a výhledy na jižní a západní stranu.

Architekti maximálně využili velkoformátových francouzských oken, která tak například vizuálně spojují ložnici s lodžií . Celoskleněné zasuvné dveře spojující obývací pokoj s ložnicí vytváří dojem tzv. open space.

Příjemný pocit z vnitřního prostoru bytu umocňují použité materiály té nejvyšší kvality. Dřevěná masívní podlaha, čelní stěna v ložnici z kamenných tabulek, nebo před rokem renovovaná koupelna, kde je použito italského bílého mramoru a značková sanita. Do ložnice je možné vstoupit z obývacího pokoje dvěmi posuvnými dveřmi z mléčného skla. Jednu celou stěnu ložnice tvoří praktický úložný systém. Nabízený byt má elektricky ovládané vnější hliníkové rolety, které jsou integrované do fasády a pomáhají byt zabezpečit pro případ delší nepřítomnosti. Během horkého počasí pomáhají venkovní rolety udržovat příjemnou teplotu uvnitř bytu. Vytápění bytu je řešeno topením v podlaze. Radiátory jsou umístěny pod okny po celé délce bytu. Teplou vodu pro byt zajištuje vysoce kvalitní plynový kotel umístěný v předsíni. Kotel je zcela nový, byl instalován v rámci rekonstrukce koupelny v roce 2018, současně byl i nově vyvložkován komín.

Cena bytu zahrnuje garážové stání č. 905, které nabízí celoroční bezproblémové parkování v prostorech pod domem. Další parkovací místa jsou v okolí domu dostupná s užitím parkovací karty (modrá zóna Prahy 5). Vokolí je veškerá občanská vybavenost – sportovní vyžití, školky, školy, restaurace, kavárny, malé obchůdky i větší potraviny.

Zastávka autobusu se nachází nad domem v ulici Na Václavce, zastávka metra a nákupní centrum Anděl je vzdáleno pouze 15 minut chůze.Vzrostlá zeleň v těsné blízkosti vily Mrázovky je příhodné místo k odpočinku.

I offer for sale a very beautiful modern apartment, 2 + kk with loggia.

The apartment has an area of 55.1 square meters and a loggia of 6,39 square meters.

Real estate agents, please do not call, I want to sell directly to clients.

The apartment is located on the 4th floor of an elegant villa house Mrázovka, where there are only 11 apartments. Villa Mrázovka is located in the upper part of a quite street U Nikolajky in Prague 5 and is located very close to the greenery. Villa Mrázovka at first sight impresses with its rugged facade. It is dominated by irregularly spaced French windows, quarry stone cladding made of sandstone and exposed concrete. Villa Mrázovka looks timeless and at the same time sensitively complements the surroundings formed partly by older villa buildings and partly by modern villa houses.

Detailed description of the architectural design together with photographs and drawings can be found here https://www.archiweb.cz/b/bytova-vila-mrazovka.

The offered apartment at first sight impresses with an imaginative interior solution. Despite its relatively smaller area it evokes a feeling of more space with plenty of natural light and views to the south and west.

The architects made maximum use of large-format French windows, which, for example, visually connect the bedroom with the loggia. All-glass sliding doors connecting the living room with the bedroom create the impression of open space.

Pleasant feel of the interior of the apartment is enhanced by the materials of the highest quality. Solid wooden floor, front wall in the bedroom is tiled with decorative tiles, or a bathroom renovated one year ago with Italian marble-like looking tiles. The bedroom can be accessed from the living room by two sliding doors made of frosted glass. One whole wall of the bedroom is a practical storage system.

The offered apartment has electrically operated external aluminum blinds, which are integrated into the facade and help secure the apartment in case of prolonged absence. During hot weather, outdoor blinds help to maintain a comfortable temperature inside the apartment. The apartment is heated by heating in the floor. The radiators are located under the windows along the entire length of the apartment. Warm water for the apartment provides high quality gas boiler located in the hall. The boiler is brand new, it was installed as part of the renovation of the bathroom in 2018, and at the same time the chimney was newly lined.

The price of the apartment includes parking space no. 905, which offers year-round trouble-free parking in the spaces below the house. Other parking spaces are available around the house using a parking card (blue zone of Prague 5). There are all civic amenities - sports, kindergartens, schools, restaurants, cafes, small shops and larger groceries.

The bus stop is located above the house in the street Na Václavce, metro station and shopping center Andel is only 15 minute walk away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559280
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.