Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyPonětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Ponětovická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pěkný, světlý půdní byt mezonetového typu 2+kk v Brně-Slatině na ul. Ponětovická. Vlastnictví je družstevní (díky tomu neplatíte 4 % daň z nabytí nemovitosti, v tomto případě ušetříte na dani 135.600,- Kč). I anuita je již splacena, byt je tedy možné hned převést do OV. Byt se nachází ve 2. a 3.p. cihlového domu z r. 2010 (energetická třída C - úsporná). Plocha bytu činí 62 m2. Dispozice: zádveří, dřevěné schodiště, pod ním je komora. Po schodišti se dostaneme do obytného patra, kde je prostorná chodba, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC, ložnice s vestavnou šatní skříní (vyrobeno na míru) i obývacího pokoje s kuchyňským koutem (vč. ledničky s mrazničkou a dvou plotýnkové sklokeramické varné desky). Oba pokoje jsou neprůchozí a orientovány na JV. Byt má svůj vlastní plynový kotel, podlahy jsou plovoucí, PVC i dlažba, přípojka kabel. TV + internet i STA. V domě je k dispozici společná kočárkárna-kolárna. V blízkosti domu (2 minuty chůze) se nachází trolejbusová zastávka směr letiště (5 minut), centrum (15 minut), nákupní centrum Olympia Chrlice...), výborná dostupnost dálnice D1. Veškerá občanská vybavenost, v blízkosti nákupní zóna, jejíž součástí je i Kaufland a zábavní centrum pro děti BRuNO family park, dále Lídl, Penny, Albert, přímo u domu sportovní hala Xarena Slatina, dále fotbalové hřiště, dětská hřiště, MŠ, ZŠ, lékaři. Městská část Slatina navíc žije bohatým kulturním životem...

Byt je také vhodnou investicí s možností okamžitého pronájmu především díky blízkosti průmyslové zóny Černovické terasy.

Měsíční náklady činí cca 2.800,- Kč (plyn, elektřina, fond oprav, voda...).

Byt je v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Je možné ho tedy hned převést do OV. Neplatíte daň z nabytí. V případě vašeho zájmu je možné za cenu 220.000,- Kč k bytu dokoupit vyhrazené kryté parkovací stání přímo u domu (není však podmínkou).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559751
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.