Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyŠtíbrova, Praha - Kobylisy

Štíbrova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Prosluněný, moc krásný byt 2+kk s výhledem do parku a zeleně se nachází v příjemné lokalitě Kobylis. 5 minut chůze od metra Ládví, v blízkosti nákupního centra Ládví, vynikající spojení s centrem, metro, bus, tramvaj. MŠ i ZŠ v místě. Byt je po celkové rekonstrukci, nové rozvody vody, elektřiny, nová kuchyňská linka s podsvícením, sklokeramická deska, nová dlažba, WC, koupelna, nová okna, dveře, nové koberce. Byt je nádherný, klidný, čistý a slunný. Dům je v kategorii C = úsporný. Okna na jih a stoupačka topení procházející bytem znamenají navíc minimální spotřebu tepla na vytápění. Pronajmeme ho slušným zájemcům, nekuřákům. Byt se nachází v prvním patře s výtahem a je v osobním vlastnictví.

Sunny, very nice apartment 2 rooms + kitchen with a view of the park and greenery is located in a nice location Praha - Kobylisy. 5 minutes walking distance from metro station Ladvi, close to shopping center Ladvi, excellent connection to the center, metro, bus, tram. Kindergartens and primary schools nearby, all amenities available. The apartment is completely renovated, new plumbing, wiring, new kitchen, combined stove, new tiles, toilet, bathroom, new windows, doors, new carpets. The apartment is beautiful, quiet, clean and sunny. The house is in category C = energy saving (the current standard for new buildings). In addition, windows facing south and the heating pipe passing through the apartment mean minimal heat consumption for heating. We rent it to decent tenants, non-smokers. The apartment is located on the first floor with lift and is in private ownership.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561051
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.