Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2463 m² bez realitkyMalá Skála - Sněhov, Liberecký kraj

Malá Skála - Sněhov, Liberecký kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný stavební pozemek 2463 m²
, Sněhov - Malá Skála, okres Jablonec nad Nisou. Parcelní číslo 1257/2, obec Malá skála, katastrální území Sněhov (690317). 



Exkluzivní pozemek s nádherným výhledem do údolí, rámovaného rozeklaným hřebenem Suchých skal (nár. přírodní památky) se nachází se na okraji obce Sněhov, směr Malá Skála. Pozemek je mírně svažitý a orientovaný na jih. Na dohled je velmi ceněný a vyhledávaný Český ráj (CHKO), pár minut pěšky pak vyhlášená Malá skála. Nabídka vyžití v blízkém okolí je skutečně pestrá, zároveň ale místo zůstává stranou veškerého ruchu a nabízí dostatek soukromí a dokonalý klid.

Streetview: https://goo.gl/maps/9AudmwnYkeyfskiE6

Přístup k pozemku je z veřejné komunikace. 
Elektřina cca 100 m a voda z obecního řadu cca 800 m od hranice pozemku, možnost vrtu, odvod odpadních vod formou ČOV, veřejná kanalizace není k dispozici. 



V nedaleké obci Malá Skála se nachází veškerá občanská vybavenost, obec je dobře dostupná vlakovou i autobusovou dopravou. Malá Skála je vyhledávané rekreační středisko, které se nachází na severním okraji chráněné krajinné oblasti Český ráj nedaleko města Turnova. Leží v malebném údolí řeky Jizery, obklopeno typickými dominantami: Pantheonem, zříceninou skalního hradu Vranov, a Suchými skalami. Pro množství přírodních krás i kulturního bohatství bývá Malá Skála nazývána Perlou Českého ráje. 

V centru obce u řeky Jizery se nachází sportovně-rekreační centrum Žlutá plovárna s lanovým centrem nebo půjčovnou lodí. V obci můžete ochutnat produkty vyhlášeného Maloskalského pivovaru nebo zajít za kulturou do Galerie Josefa Jíry v Boučkově statku či na film do místního minikina.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573697
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 463
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.