Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyHálkova, Humpolec, Kraj Vysočina

Hálkova, Humpolec, Kraj VysočinaMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Lodžie 8,8 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie1 900 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


ZÚČTOVATELNÉ ZÁLOHY NA ENERGIE JEN 1900 KČ - INTERNET ZDARMA - ZVÝHODNĚNÉ NÁJEMNÉ DO KONCE ROKU 2023!

Pracujete nebo se chystáte pracovat a bydlet v Humpolci? Jste single, pár, manažer? Máte zájem o byt, či kancelář pro svoji pracovní aktivitu? Volejte přímo GSM majitel: 608-33-66-40. Avizujeme, že od 1.5.2023 máme k nastěhování NOVÝ multifunkční přízemní byt BU1. Obytný a pracovní pokoj má plochu 28,2 m2, a je vybaven kuchyňskou linkou s velkým prostorem v úložných skříňkách. Linka je vybavena spotřebiči SAMSUNG - velkou lednicí s mrazákem, čtyřplotnovým indukčním vařičem, odsavačem par, horkovzdušnou troubou a myčkou na nádobí. Splitová klimatizace DAIKIN vychladí byt v horkém létě, a v zimě může topit. Ložnice má plochu 13,5 m2. Mezonetová galerie přístupná po dřevěných schodech má plochu 8,8 m2 a je vhodná k přespávání 2 osob. Obývací místnost s kuchyní a ložnice má odolnou lamelovou podlahu v dezénu zímního dubu. Galerie na spaní má podlahu ze smrkových palubkových fošen. Koupelna, chodba a spíž/sklad jsou zadlážděny kvalitní italskou dlažbou teplé barvy. Nadstandardně velká koupelna je vybavena dvoj-umyvadlem, WC toaletou, sprchovým koutem, skříní se zrcadlem, úložnou skříní, topným žebříkem, a prostorem pro automatickou pračku a myčku šíře 60 cm. V předsíni o výměře 4,5 m2 je k dispozici vestavěná skříň s velkým úložným prostorem, botník, věšák a zrcadlo. Kombinovaná spižírna/sklad má plochu 4,6 m2 a je vybavena velkoprostorovým regálem z masívního dřeva. Radiátory s centrálním vytápěním mají elektronické termohlavice s řízením teploty z aplikace v mobilu. Měřiče energií přehledně evidují spotřebu tepla, vody a elektřiny . Byt má přípojku k televiznímu HDTV signálu. Připojení k internetu s rychlostí 250 Mbit/s je ZDARMA. Přístup k bytu je pohodlný i pro méně pohyblivé klienty. Dovoluje-li to kapacita, automobil lze parkovat za poplatek v uzavřeném, střeženém dvoře. Úklid společných prostor zajišťuje majitel objektu. Důležité vzdálenosti: lékárna 50m, dětské středisko a rehabilitace 50m, poliklinika 100m, maso‐uzeniny 100m, zelenina 100m, Lidl 150m, základní škola 200m, městský úřad 350m. Všem nájemníkům garantujeme optimální místo pro práci i klidné bydlení. V nájmu je zahrnuta sleva za roční garanci pobytu ve výši 6000 Kč.

ACCOUNTABLE DEPOSITS FOR ENERGY ONLY 1900 CZK - FREE INTERNET - DISCOUNTED RENT UNTIL THE END OF 2023!

Are you working or planning to work and live in Humpolec? Are you single, a couple, a manager? Are you interested in an apartment or office for your work activity? Calling direct GSM owner: 608-33-66-40. We would like to inform you that from May 1, 2023 we have a NEW multifunctional ground floor apartment BU1 available for move-in. The living and working room has an area of 28.2 m2 and is equipped with a kitchen unit with a large space in storage cabinets. The line is equipped with SAMSUNG appliances - a large refrigerator with freezer, a four-burner induction cooker, a steam extractor, a convection oven and a dishwasher. The DAIKIN split air conditioner cools the apartment in the hot summer and can heat it in the winter. The bedroom has an area of 13.5 m2. The maisonette gallery accessible by wooden stairs has an area of 8.8 m2 and is suitable for sleeping 2 people. The living room with the kitchen and the bedroom have a durable slatted floor in a winter oak pattern. The sleeping gallery has a floor made of spruce planks. The bathroom, hallway and pantry/storage are paved with quality Italian tiles in a warm color. The extra-large bathroom is equipped with a double sink, toilet, shower, wardrobe with mirror, storage cupboard, heating ladder, and space for an automatic washing machine and a 60 cm wide dishwasher. In the hall with an area of 4.5 m2, there is a built-in wardrobe with a large storage space, a shoe rack, a hanger and a mirror. The combined larder/storage room has an area of 4.6 m2 and is equipped with a spacious solid wood shelf. Central heating radiators have electronic thermoheads with temperature control from a mobile app. Energy meters clearly record the consumption of heat, water and electricity. The apartment has a connection to the television HDTV signal. Internet connection with a speed of 250 Mbit/s is FREE. Access to the apartment is convenient even for less mobile clients. If capacity allows, the car can be parked for a fee in the closed, guarded yard. Cleaning of common areas is provided by the building owner. Important distances: pharmacy 50m, children's center and rehabilitation 50m, polyclinic 100m, meat and sausages 100m, vegetables 100m, Lidl 150m, primary school 200m, town hall 350m. We guarantee all tenants an optimal place for work and peaceful living. The rent includes a discount for a one-year stay guarantee in the amount of CZK 6,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583887
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha67
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 8,8 m²
MHD 0 minut pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDHumpolec, Poliklinika
🚶 11 m (0 min)
PoštaHumpolec
🚶 547 m (7 min)
ObchodLidl Humpolec
🚶 189 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 491 m (6 min)
RestauraceRestaurace u Jiřího
🚶 320 m (4 min)
LékárnaU Polikliniky
🚶 43 m (1 min)
ŠkolaZŠ Humpolec, Hálkova
🚶 249 m (3 min)
SportovištěTJ Jiskra
🚶 372 m (4 min)
Hřiště
🚶 636 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.