Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKřišťanova, Praha - Žižkov

Křišťanova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím velice světlý zrekonstruovaný byt v 5. patře se 2-ma balkony a výhledem na Žižkovo náměstí. Ideální poloha bytu v atraktivní lokalitě Žižkova a v těsné blízkosti Vinohrad, náměstí Jiřího z Poděbrad (6 min pěsky). Poloha bytu nabízí mimořádnou pěší dostupnost na MHD, metro Flora (4 min), metro Jiřího z Poděbrad (6 min), tramvaj Olšanské náměstí (2 min). Byt má uplně novou kuchyň: nová kuchyňská linka, el.varní deska, trouba, lednice. V koupelně je menší vana, umyvadlo, práčka. Toaleta samostaně. Parkování na ulici (zóny) přímo pod domem. Byt se nachází v dome bez výtahu, umístění bytu v posledním patře však zabezpečuje příjemý klid s překrásným výhledem uprostřed živé lokality.

Poloha bytu dále nabízí spoustu míst k oddechu a kvalitnímu společenskému životu: pravidelné oblíbené Farmářske trhy na nám. Jiřího z Poděbrad, kavárny, restaurace, Riegerovy sady, park Parukářka, Vítkov, meteřská školka, sportovní ihriště přímo na Žižkově náměstí...

Momentálně probíha výměna plynových waw kamen za nové topení.

Cena nájmu: 16.000,-

+ poplatky: 500,-/osoba voda + energie (elektřina přepis na nájemce)

Kauce: 1 měsíční nájem předem + poplatky (je možno použít jako poslední nájem v případě ukončení nájemní smlouvy).

I offer a very bright renovated apartment on the 5th floor with 2 balconies and with a view of Zizkovo Square. Ideal place in the attractive location of Žižkov and close to Vinohrady, Jiřího z Poděbrad square (6 min walk). Location of the apartment offers extraordinary walking access to public transport, metro Flora (4 min), metro Jiřího z Poděbrad (6 min), tram Olšanské square (2 min). The apartment has a brand new kitchen: new kitchen, electric cooker, oven, fridge. The bathroom has a small bath, sink, washing machine. Toilet is separately. Parking on the street (zone) directly below the house. The apartment is located in a house without a lift, but the location of the apartment on the top floor ensures a pleasant peace and quiet place with a beautiful view in the middle of a live location.

The location of the apartment also offers plenty of places to relax and quality social life: regular popular and famous Farmers Market on Jiřího z Poděbrad, cafes, restaurants, Park Riegerovy sady, Park Parukářka, Cafes, Restaurants, Park Vítkov, Kindergarten, sport a playground on Žižkov square ...

Currently, gas stoves are being replaced with new heating.

rent per month: 16.000, -

+ fees: 500, - / person water + energy (electricity transcript per tenant)

Deposit: 1 month rent + fees (can be used as the last rent in case of termination of the lease).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586872
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 12. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.