Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyTrojická, Praha - Nové Město

Trojická, Praha - Nové MěstoVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Jedná se o velmi žádanou lokalitu v historické části Nového Města s docházkovou dostupností k Vyšehradu, Botanické zahradě, Palackého náměstí, Náplavku, parku Folimanka atd.

Bytová jednotka s dispozicí 1+kk se nachází v prizemi domu s výhledem do tichého vnitrobloku a v roce 2016 prošla kompletní rekonstrukci. Byt nabízí obývací pokoj, který lze současně využít jako ložnici a jídelnu s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je kompletně vybaven všemi spotřebiči včetně myčky, rychlovarné konvice, toasteru a kávovaru. V koupelně se nalézá sprchový kout a toaleta. Dále prostorná předsíň. Kompletní výbava bytu zahrnuje dále pračka, LCD TV, WiFi, vysavač, žehličku s žehlícím prknem. V domě je výtah. Bezproblémové parkování před domem na modré zóně.

Plná občanská vybavenost (restaurace, vinárny, kavárny, obchody, školy, školky, zdravotní zařízení atd). Výborná dopravní dostupnost, 2 minuty pěší dostupností na metro Karlovo náměstí, tramvajovou zastávku Výtoň a Palackého náměstí. Je možné pronajmout i na kratší dobu než jeden rok.

It is a very desirable location in the historic part of New Town with walking distance to Vysehrad, Botanical Garden, Palacky Square, Naplavka, Folimanka Park, etc.

The 1 + kk apartment is located on the ground floor of the building overlooking the quiet courtyard. The apartment underwent a complete renovation in 2016. The apartment offers a living room, which can be used simultaneously as a bedroom and dining room with kitchen. The kitchen is fully equipped with all appliances including dishwasher, kettle, toaster and coffee maker. The bathroom has a shower and toilet. Furthermore, a spacious hall. Complete equipment includes washing machine, LCD TV, WiFi, vacuum cleaner, iron with ironing board. The house has a lift. Easy parking in front of the house in the blue zone.

Lovely neighbourhood (restaurants, wine bars, cafes, shops, schools, kindergartens, health facilities, etc.). Excellent transport links, 2 minutes walk to metro Karlovo namesti, tram stop Výtoň and Palackého náměstí. It is possible to rent for less than one year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589160
Dispozice1+kk
Dostupné od12. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.