Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 24 m² bez realitkyMalířská, Praha - Bubeneč

Malířská, Praha - BubenečMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 000 KčUšetříte 1 500 Kč17 500 Kč

+ Poplatky za služby1 050 Kč
+ Poplatky za energie1 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


KAUCE POUZE 20,000 - ŽÁDNÁ PROVIZE RK

Prohlídky jsou možné kdykoli od 9:00 do 20:00, byt je volný připravený k nastěhování IHNED. Pokud máte zájem o prohlídku napište majitelce na whatsapp 00420 775 283 110 a navrhněte termín, který vám vyhovuje a obratem vám potvrdím. Adresa : Malířská 14

Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovanou, plně zařízenou a vybavenou luxusní moderní garsonku ve skvělé lokalitě na Praze Letné v Malířské ul. 14, u vstupu do Stromovky. Garsonka je situovaná ve 2. n.p. secesní budovy s oknem do klidné ulice. 3 zastávky tramvají do Revoluční pešky 15 min, do parku Stromovka 2min pěšky, ideální dopravní dostupnost a infrastruktura.

Designový moderní interiér garsonky tvoří vstupní prostor s prostorným úložným prostorem a šatní skříní, plně vybavenou kuchyňskou linkou s kombinovanou lednicí a barovou jídelnou pro 2, rozkládací rohovou sedací soupravou, TV stolkem s LCD TV, konferenčním stolkem a na míru vyrobeným vestavěným patrem s lůžkem v šíři 230cm s vestavěným osvětlením a zásuvkami. Plně vybavená koupelna oddělená skleněnými posuvnými dveřmi vybavená sprchovým koutem a toaletou, umyvadlem se skříňkou, 80 l boilerem a samozřejmě pračkou se sušičkou.

K dispozici : od ihned

Podnájemní smlouva : na 1 rok, max počet osob v bytě 2.

Čisté nájemné : 16.500,-

Služby v domě 1.050,-/ osobu ( vodné, stočné, odpadky apod)

Elektřinu si převádí Nájemce na sebe a hradí samostatně( měsíční platby nyní činí cca 1300,-/ měs.) V domě O2, Vodafone.

Vratná kauce : 20.000 CZK

Podnájemní smlouva na min 1 rok, 3 měsíční výpovědní lhůta.

Potvrzení o poskytnutí ubytování ANO.

Dům stojí v jedinečné lokalitě v bezprostředním sousedství parku Stromovka, v rychlé dostupnosti do centra (tramvaje, metro Hradčanská a Vltavská) na letiště, s výbornou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Ideální adresa pro milovníky přírody a centra města zároveň, pro příznivce zdravého životního stylu a běhání , s četnými možnostmi sportovního vyžití a relaxace.

DEPOSIT ONLY 20,000 - NO REAL ESTATE OFFICE COMMISSION

Appartment viewings are possible at any time from 9:00 a.m. to 8:00 p.m. The apartment is available and ready to move in IMMEDIATELY. If you are interested in a tour, write to the owner on whatsapp 00420 775 283 110 and suggest a date /term that suits you best and I will confirm it in return immediately. Address: Malířská 14

We offer for rent a newly renovated, fully furnished and equipped luxury modern studio apartment in a great location in Prague Letná at Malířská ul. 14, at the entrance to Stromovka. The studio is located on the 2nd floor. art nouveau building with a window to a quiet street. 3 tram stops to Revoluční peška 15 min, Stromovka park 2 min walk, ideal transport accessibility and infrastructure.

The designer modern interior of the studio consists of an entrance area with a spacious storage space and wardrobe, a fully equipped kitchen with a combined refrigerator and a bar-dining room for 2, a folding corner sofa set, a TV table with an LCD TV, a coffee table and a custom-made built-in floor with a bed in 230 cm wide with built-in lighting and drawers. A fully equipped bathroom separated by a sliding glass door, equipped with a shower and toilet, a sink with a cabinet, an 80 l boiler and, of course, a washing machine with a dryer.

Available: from immediately

Sublease agreement: for 1 year, maximum number of people in the apartment 2.

Net rent: 16.000 CZK

Services in the house NOK 1,050/person (water, sewage, garbage, etc.)

The Tenant transfers the electricity to himself and pays it separately (monthly payments are now approx. 1,300/month) in the O2, Vodafone building.

Refundable deposit: CZK 20,000

Sublease for at least 1 year, 3 months' notice.

Confirmation of provision of accommodation YES.

The house stands in a unique location in the immediate vicinity of the Stromovka park, in quick access to the center (trams, metro Hradčanská and Vltavská) to the airport, with excellent civic amenities nearby. An ideal address for lovers of nature and the city center at the same time, for supporters of a healthy lifestyle and running, with numerous opportunities for sports and relaxation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu593203
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od18. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 356 m (4 min)
PoštaPraha 7
🚶 413 m (5 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 106 m (1 min)
BankamBank
🚶 343 m (4 min)
RestauraceKlub AVU
🚶 237 m (3 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 164 m (2 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 255 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 772 m (9 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 146 m (2 min)
HřištěKaštánek
🚶 320 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.