Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyBryksova, Praha - Černý Most

Bryksova, Praha - Černý MostMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu :dvoupokojový byt se zasklenou lodžií, o celkové rozloze 46 m2, který právě prošel kompletní a velice nákladnou rekonstrukcí. Nachází se ve 2. patře panelového domu, který také právě prošel rekonstrukcí fasády. Byt je s dalšími dvěma byty v samostatně uzamykatelné chodbě, kde leží také komora, která náleží k bytu.

Dispozice: chodba s vestavěnou skříní, kompletně nově vybudovaná koupelna se sprchovým koutem, pračka, WC samostatně. Ložnice s manželskou postelí,. Obývací pokoj s kuchyňským koutem – úplně nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Electrolux – indukční varná deska, trouba, výsuvná digestoř, myčka – vše úplně nové. K dispozici lednička s mrazákem. Úplně nová sedačka, obývací stěna, jídelní stůl. Byt byl nově osazen bezpečnostními dveřmi třídy III s devíti západkami z důvodů zvýšení akustického komfortu v bytě. Také všechny interiérové dveře, PVC podlahy, rozvody elektřiny a vody jsou úplně nové. V obou pokojích nové žaluzie. V celém bytě LED osvětlení.

Byt se nachází v klidné lokalitě Praha - Černý Most. V okolí veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost na MHD, metro Černý most 10 minut chůze, nákupní centrum 7 minut chůze, parkování zdarma před domem, v blízkosti hlídané parkoviště, nově vybudovaný park, golfové hřiště, cyklostezky…

Pro více informací, či prohlídku nás prosím kontaktujte.

RK prosím nevolat.

Cena: 15 000Kč + 3 200Kč zálohy na služby.

Kontakt: bryksova7@gmail.com

Požadovaná vratná kauce 20tisíc.

Vhodné pro 2 osoby, nekuřáky, bez zvířat.

Možnost nastěhování: 11/2020

Offer for long-term rent: two-room apartment with a glazed balcony, with a total area of 46 m2, which has just undergone a complete and very expensive reconstruction. Located on the 2nd floor of a apartment house, which has also just undergone reconstruction of the facade. The apartment is with another two apartments in a separately lockable hallway, where there is also a chamber that belongs to the apartment.

Layout: hallway with built-in wardrobe, completely newly built bathroom with shower, washing machine, separate toilet. Bedroom with double bed. Living room with kitchenette - fully equipped kitchen with built-in appliances Electrolux - induction hob, oven, pull-out hood, dishwasher - all brand new. Available fridge-freezer. Brand new sofa, wall unit, dining table. The apartment was newly fitted with security class III doors with nine latches to increase acoustic comfort in the apartment. Also all interior doors, PVC floors, electricity and water distribution are brand new. New blinds in both rooms. Throughout the apartment LED lighting.

The apartment is located in a quiet location Prague - Cerny Most. In the vicinity of all amenities, excellent transport accessibility to public transport, metro Cerny Most 10 minutes walk, shopping center 7 minutes walk, free parking in front of the house, nearby guarded parking, newly built park, golf course, bike paths…

For more information or viewing please contact us.

Price: 15 000CZK + 3 200CZK excl electricity.

Contact: bryksova7@gmail.com

Suitable for 2 persons, non-smokers, no animals

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596329
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStaroměstské náměstí
🚶 117 m (1 min)
PoštaPraha 01
🚶 269 m (3 min)
ObchodCheap Chai
🚶 110 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 257 m (3 min)
RestauraceMincovna
🚶 50 m (1 min)
LékárnaHerbata
🚶 160 m (2 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 257 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 346 m (4 min)
SportovištěKlub Slunečnice
🚶 348 m (4 min)
Hřiště
🚶 429 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.