Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyRybářská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rybářská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji moderní nadstandardně vybavený byt o dispozici 3+KK s balkonem nacházející se ve 4. NP cihlové novostavby s výtahem v centru města v atraktivní lokalitě u Kalikovského Mlýna.

Oproti nabízeným bytům „ve výstavbě“, je tento byt vybaven výrazným nadstandardem podlahových krytin (vinil, dlažba), obkladů, zařizovacích předmětů – vana, 2-umyvadlo, koupelnový nábytek, oddělené WC – Aquablade, umyvadýlko. Dveře Sapeli prosklené bezrámové a vstupní bezpečnostní dveře kovové 8-bodové – bezp. tř. 3.

Designové topení se zrcadlem a konvektory jsou dálkově řízené přes mobilní telefon/počítač a časovatelné s možností automatických scénářů. Stejně tak elektricky ovládané venkovní žaluzie ve všech oknech. Vše obstarává jednotka chytré domácnosti Somfy TaHoma – lze rozšířit o ovládání osvětlení, alarmu, kouřových čidel, kamer atd.

Byt má v ceně luxusní kuchyni německého výrobce Livanza v bílém lesklém laku s barem použitelným jako pracovní plocha, tak i jako jídelní stůl. Vestavěné spotřebiče Whirpool – mikrovlnka, indukční deska, trouba s pyrolytický čištěním. Elektrolux vestavěná velká myčka, dřez Franke, digestoř, lednice Samsung.

Celková užitná plocha činí 83,6 m2, z toho obytná plocha bytu činí 76,9 m2. Byt sestává z obývacího pokoje s Kuchyňským koutem 21,4 m2, Ložnicí 13,3 m2, Pokoje 10,4 m2, Koupelny 6,1 m2, samostatného WC 2,1 m2, předsíně 10,7 m2 a samostatné šatny/komory 3,2 m2. Z bytu je okouzlující výhled do krajiny na řeku Mži. K bytu náleží balkon o výměře 7,2 m2 a sklep 2,5 m2, který se nachází ve 4. patře vedle bytu.

Součástí ceny bytu je spoluvlastnický podíl na přilehlém pozemku před domem, kde se dají parkovat auta. Garážové parkovací stání, umístěné v 1. NP přímo proti vchodu k výtahu, je možné dokoupit. V domě se dá využit společná místnost určená pro kola a kočárky.

Jedná se o energeticky úsporné bydlení (třída c) - ústřední centrální vytápění i dodávka teplé a studené vody. V domě lze využít rozvod STA a rychlého internetu.

Strategicky umístěný bytový dům u Kalikovského mlýna je v docházkové vzdálenosti 5 min. chůze do centra města a zároveň v blízké přírodě řeky Mže a „Kilometrovky“ vedoucí k ZOO a k přilehlým lesům.

Výhodou je ničím nestínící nádherný výhled ze 4. patra na řeku a daleké okolí, kde se s jistou nic dalšího stavět nebude.

3 KK + B + C + G center of Pilsen - Kalikovský mlýn 4th floor

I am offering for sale a modern premium furnished apartment with a layout of 3+KK with a balcony located on the 4th floor of a new brick building with an elevator in the city center in an attractive location near Kalikovský Mlýn with a garage parking space.

In contrast with apartments "under construction", this apartment is equipped with premium floor coverings (vinyl, tiles), fixtures - bathtub, double sink, bathroom furniture, separate toilet - Aquablade, sink. Sapeli glazed frameless doors and 8-point metallic security entrance door - security. cl. 3.

Design radiators with mirror and convectors are remotely controlled via mobile phone/computer and schedulable with the possibility of automatic scenarios. As well as electrically operated outdoor blinds in all windows. Everything is controlled by Somfy TaHoma smart home unit - it can be extended with control of lighting, alarm, smoke detectors, cameras, etc.

The apartment includes a luxurious kitchen by the German manufacturer Livanza in white glossy lacquer with a bar usable as a work surface as well as a dining table. Built-in Whirlpool appliances - microwave, induction hob, oven with pyrolytic cleaning. Elektrolux large built-in dishwasher, Franke sink, extractor hood, Samsung refrigerator.

The total usable area is 83.6 m2, of which the living area of the apartment is 76.9 m2. The apartment consists of a living room with kitchenette 21.4 m2, master bedroom 13.3 m2, bedroom 10.4 m2, bathroom 6.1 m2, separate toilet 2.1 m2, hallway 10.7 m2 and separate cloakroom/pantry 3.2 m2. The apartment has a charming view of the countryside on the river Mže. It has a balcony with an area of 7.2 m2 and a cellar of 2.5 m2, which is located on the 4th floor next to the apartment.

The price of the apartment includes shared ownership of the adjacent land in front of the house, where you can park cars. Garage parking space, located on the 1st floor directly opposite the elevator entrance, is available for purchase. The building provides a common room for bicycles and baby-carriages.

The building is energy-efficient (class c) - central heating and hot and cold water supply. Shared antenna and high speed internet are available.

Strategically located apartment building near Kalikovský mlýn is within walking distance of 5 minutes to the city center and is in the vicinity of the river Mže and "Kilometrovka" alley leading to the ZOO and adjacent forests.

The advantage is the unshaded beautiful view from the 4th floor of the river and the distant surroundings, where there is certainly no plan for city expansion.

The apartment was not for rent, inhabited minimally, with almost no signs of usage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu602036
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 11. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKalikova
🚶 57 m (1 min)
PoštaPlzeň 1
🚶 732 m (9 min)
ObchodAlbert
🚶 306 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 454 m (5 min)
RestauracePivovar a restaurace U Pašáka
🚶 446 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚶 356 m (4 min)
ŠkolaBezpečnostně právní akademie
🚘 1 957 m (4 min)
Mateřská škola49. mateřská škola Plzeň
🚶 686 m (8 min)
SportovištěKalikovský mlýn
🚶 237 m (3 min)
Hřiště
🚶 728 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.