Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 76 m² bez realitkySmrčkova, Praha - Libeň

Smrčkova, Praha - LibeňŠkola 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce39 500 Kč


K PRONAJMU luxusní byt 2+kk o velikosti 76 m2 + předzahrádka (33 m2), který se nachází v nove Rezidenci Marina Boulevard (DOCK) ve vyhledávané lokalitě Praha 8 – Libeň, včetně bezpečného parkovacího stáni v podzemní garáži (a soukromem pripojeni na nabijeni elektrickych aut) a sklepu.

V Rezidenci DOCK je bezpečí a vysoký standard prioritou. Na miste je centrální recepce s obsluhou 24h denně, a je k dispozici též kolárna a mycí box, a přístup k vodnímu molu.

Zcela nový byt se nachází v přízemí nově postaveného činžovního domu a skládá se z obývacího pokoje s přístupem na zahradu (/ balkon), s plně vybavenou kuchyňskou linkou (včetně indukčního sporáku, vestavěné skříně, trouby a parní trouby, lednici a skladováním). K dispozici je ložnice a koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná koupelna s toaletou. K vybavení patří vestavene skrine v loznici a na chodbe, klimatizace, dřevěné podlahy a dlažba, pračka se sušičkou, velká otevíratelná okna ve francouzském stylu a posuvné dveře a podlahové topení. K bytu náleží bezpečné podzemní parkovací místo a sklep v suterénu.

Byt se nachází v krásné lokalitě Praha 8, která je velice populární. Tramvajové zastávky a metro Palmovka a Invalidovna jsou v pěší vzdálenosti (pouze 3-4 zastávky do centra města). Obchody s rozmanitou nabídkou zboží, stylové kavárny, poštovní pobočka, sběrna čistírny a další služby k dispozici.

Domácí zvířátka dovolené.

K nastehovaní od 1. dubna 2022.

Prohlídky možné i o víkendu.

Pro vice informaci o bytu nebo na domluveni prohlídky nás kontaktujte na uvedeném čísle nebo vyplňte formulář.

FOR RENT, luxurious 1-bedroom apartment with kitchenette (2+kk), 76 sqm including garden (33 sqm) at the brand-new Marina Boulevard (DOCK) development in Prague 8 – Libeň, together with secure underground parking space (incl. private electric vehicle EV charging point) and basement.

DOCK offers a secure environment with high standards. There is a 24h staffed central reception, together with a bike storage room, car wash corner and direct access to boat docks.

The brand-new apartment is located on the ground floor of the newly built apartment building and consists of a living room with access to the garden(/balcony), with a fully fitted out kitchen area (incl. induction stove-top, built-in oven and steam-oven, refrigerator and storage). There is one bedroom and a luxuriously fitted-out bathroom with separate bathtub and shower-corner, as well as a separate bathroom with toilet. Fit-outs include built-in bedroom and entryway wardrobes, A/C, wooden floors and tiles, washer & dryer, large, French-style openable windows and sliding doors and underfloor heating. The apartment comes with a secure underground parking space and storage unit in the basement.

The apartment is located in the beautiful, tranquil and popular Prague 8 – Liben precinct. Tram stops are in walking distance, and the metro stops Palmovka and Invalidovna are in close proximity (from there only 3-4 stops to the city centre). There is a diverse offering of different shops in the vicinity, stylish cafés, post office, dry cleaning collection point and other services.

Pets allowed.

Available to move in: 1st April 2022.

Viewings possible also on weekends.

For more information about this apartment or to arrange a viewing, please contact us on the indicated number or complete the form below.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607626
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní
Plocha76
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
Výtah
MHD 3 minuty autem
Terasa
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 608 m (7 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 325 m (4 min)
ObchodVýprodejová prodejna Bertka
🚶 719 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 810 m (10 min)
Restaurace
🚶 364 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 731 m (9 min)
ŠkolaGymnázium U Libeňského zámku
🚶 571 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚘 2 202 m (7 min)
SportovištěLanové centrum DDM Praha
🚶 253 m (3 min)
Hřiště
🚶 367 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.