Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 70 m² bez realitkyVojtěšská, Neratovice, Středočeský kraj

Vojtěšská, Neratovice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby200 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Luxusní a moderní kancelář v Rezidenci Vojtěšská, nízkoenergetický objekt v centru Neratovic. Město s vynikající občanskou infrastrukturou a výbornou dopravní dostupností do Prahy, Mělníka, Mladé Boleslavy a Kralup. Zastávka MHD - busy 471, 348 a 351 - pouze 2 minuty chůze od objektu, vlaková zastávka Neratovice Město 5 min, Neratovice Hlavní nádraží pouze 8 min pohodové chůze. Možnost parkování na dvoře pod kamerou. 3 min chůze od objektu je rozsáhlý park s restaurací se zahrádkou.

Ateliérová - podkrovní, vzdušná, prosluněná, klimatizovaná a plně vybavená kancelář s vysokorychlostním DSL internetem od O2. Včetně vlastní - plně vybavené kuchyně, velkého krbu, praktické šatny a archivu na dokumenty. Chodba a vlastní toaleta. Umístěno v 3NP Rezidence Vojtěšská. Nízkoenergetický, nadstandardně vybavený, autonomní objekt. Vlastní generátor tepla, elektřiny, zásobník vody. Střešní okna s výhledem na východ i západ. Střežený objekt - PCO, alarm, kamery. Společná chodba po vstupu do objektu. Přístup pouze po schodech. Vlastní měřáky spotřeby energií. Možnost parkování ve dvoře za poplatek.

S ohledem na charakter objektu a vzhledem ke zvýšeným nárokům na požární zabezpečení pouze nekuřáci. Místo pro kuřáky je vyhrazeno na zahradě u betonového grilu. Zájemci o prohlídku musí předložit čistý trestní rejstřík a doklad o bezdlužnosti.

Studio - attic, airy, sunny, air-conditioned and fully equipped office with high-speed DSL internet from O2. Including own - fully equipped kitchen, fire place, practical dressing room and archive for documents. Practical interior corridor and own toilet. Located in 2NP Rezidence Vojtěšská. Off the grid building. Roof windows to the east and west. Guarded object - PCO, alarm, cameras. Common corridor after entrance to the building. Possibility of parking in the yard for a fee 500 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608655
Dostupné od15. 1. 2024
Podlaží3
Plocha kanceláře70
StavNovostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNeratovice, Dům kultury
🚶 115 m (1 min)
PoštaNeratovice
🚶 422 m (5 min)
Obchod
🚶 165 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 300 m (4 min)
RestauraceSolidní Jistota
🚶 343 m (4 min)
LékárnaLékárna Skalka
🚶 308 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Františka Palackého
🚶 500 m (6 min)
Mateřská školaSluníčko
🚶 366 m (4 min)
SportovištěOlympia
🚶 364 m (4 min)
Hřiště
🚶 295 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.