Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyOlomoucká, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Olomoucká, Brno - Černovice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Cena5 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 049 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme byt v osobním vlastnictví, který má dispozici 3+kk a nachází se ve spodní části Olomoucké ulice v Brně. Byt je ve třetím podlaží čtyřpodlažního domu.

Tento pěkný byt prošel celkovou rekonstrukcí, při které byla zcela znovu vybudována koupelna a WC, elektrické rozvody v mědi a veškeré podlahy. Podlahy ve všech místnostech mimo sociálního zařízení byly ponechány v původních materiálech – jde o dubové parkety, které byly vybroušeny, zatmeleny, dostaly nové lišty a prahy a dva nátěry vysoce kvalitním lakem. Koupelna má moderní designový vzhled, který dobře koresponduje se zrenovovanými parketami a původními dveřmi, které rovněž prošly kompletní renovací. Teplou vodu zajišťuje bojler umístěný v koupelně.

Vytápění bytu budou pro nového majitele zajišťovat infrapanely čtvrté generace, vysoké kvality a moderního designu. Provoz lze naprogramovat přesně podle potřeby a využívat topení za levnější elektřinu (nízký tarif). Toto vytápění je stylové, elegantní a velmi ekonomické – provozní náklady na vytápění tohoto bytu byly spočteny na cca 1150 kč měsíčně. Celkové náklady na bydlení se budou odvíjet podle počtu bydlících, nepřesáhnou však 4500 kč.

Za dveřmi tohoto bytu Vás čeká pěkná čtvercová předsíň (téměř 8m2) a vstup do dvou samostatných pokojů vedoucích do klidného vnitrobloku. Využití těchto pokojů (19,5 a 11 m2) může být např. dětský pokoj a ložnice, pracovna apod. Větší pokoj je vybaven velkou manželskou postelí s rámem a osvětlením, velkou skříní a velkou prostornou komodou – všechno ladí. Menší pokoj má příjemný balkon (1,6 m2) a malou šatnu (vestavěnou skříň).

V největší místnosti (21 m2) je umístěn kuchyňský kout značky Oresi s kvalitními spotřebiči – vestavěná lednička, myčka, trouba, mikrovlná trouba, vestavěná digestoř, součástí je i pult. K lince ladí kuchyňský stůl ze stejného materiálu jako linka. Předpokládané využití je společný prostor pro stolování a obývání – součástí nádherná rozkládací sedačka v barvách ladících s kuchyní. V celém bytě jsou plastová okna bílé barvy, v místnosti do ulice (kuchyňský kout) jsou vybavena trojskly.

Byt je tedy vybaven vším, abyste se mohli ihned nastěhovat – vybavení je koupeno teprve před několika měsíci, takže vše jako nové. Je prostorný, vyšší stropy, velmi slunečný. Bytový dům je klidný, sousedi jsou přátelští a vstřícní. Byt je tichý.

Byt se nachází ve spodní části Olomoucké ulice s rychlým dojezdem do středu města (trolejbus i tramvaj) a s dobrou občanskou vybaveností. Před domem je množství parkovacích míst, na kterých lze zaparkovat v kteroukoliv denní dobu. K domu patří pozemek – zahrádka ve vnitrobloku, který lze po dohodě využívat k pěstitelské činnosti nebo k odpočinku. Praktickým bonusem tohoto bytu je čistý zděný sklep (7,5 m2) v suterénu, s novými dveřmi.

Rádi Vám zodpovíme otázky přes zprávy, prohlídky pouze vážným zájemcům, RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610364
Dispozice3+kk
Dostupné od28. 5. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpáčilova
🚶 59 m (1 min)
PoštaBrno 18
🚶 161 m (2 min)
ObchodVečerka U Martina
🚶 289 m (3 min)
BankaČsob
🚶 86 m (1 min)
RestauraceRestaurace Na Špici
🚶 135 m (2 min)
LékárnaLékárná
🚶 174 m (2 min)
ŠkolaZŠ Kneslova
🚶 721 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Křenová
🚘 991 m (2 min)
SportovištěSquash Slovan Brno
🚶 348 m (4 min)
Hřiště
🚶 340 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.