Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyRyšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Ryšánkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 200 Kč

+ Poplatky za energie3 800 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pěkný den, pronajmu nově zrekonstruovaný byt ve vyhledávané lokalitě Černých Polích blízko vily Tugendhat, ve vysokém standardu - bezpečnostní, protipožární a protihlukové vstupní dveře, elektrické žaluzie, klimatizace v obou pokojích, rekuperace v ložnici, podlahové topení v koupelně a WC, výborné osvětlení celého bytu, velká koupelna s luxusním sprchovým koutem, samostatné WC s bidetovou sprchou. Komora s pračkou a sušičkou, takže kdo hodně cestuje, nebo sportuje má obratem vyřešeno čisté oblečení. V kuchyni je indukční deska, elektrická trouba s plnovýsuvy, myčka a velká lednice se snadno údržbovým mrazícím boxem, digestoř s odtahem ven. Byt má vlastní plynový kotel, takže si sami řídíte spotřebu energií přímo v bytě. Ložnice je orientovaná do klidného vnitro bloku se zahradou, kterou je možné využívat. Možno rovněž využít sklep v přízemí domu. V plánu je i vlastní balkón.

Výborná dostupnost do města, parku v Lužánkách, obchod hned blízko vchodu, nově otevřená restaurace a rychlé občerstvení v blízkosti. Zařízení bytu viz foto. Vzhledem k hygienickým standardům, postel a sedací souprava v bytě není, ale rád pomůžu při jejich obstarání.

Tak jako jsme měl představu o finální podobě bytu, mám jasné parametry pro hledání podnájemníka. Byt pronajmu dlouhodobě min na 2 roky, nekuřákovi, bez domácích zvířat, nejlépe jedné osobě, která ocení čistotu, vybavení , kvalitu, design bytu, luxusní velkou koupelnu a to že je celý pěkně prosvětlený . (Časem je možné řešit i placené parkování cca 100 m od bytu.) Možno využívat komunitní zahrádku ve vnitrobloku domu na pěstování zeleniny.

V poplatcích jsou zahrnuty zálohy na vodu 300,- Kč, elektriku 450,- Kč, ohřev vody a topení 2700,- Kč, internet 350,- Kč.

Prohlídky jsou možné již nyní, k nastěhování je od 1.7.2024, nebo dle dohody. V současné době je v bytě podnájemník, takže je možné vidět byt zařízený a zeptat se na osobní zkušenosti s bydlením. Přikládám i několik fotek pro ilustraci jak vypadá byt zařízený.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625058
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2024
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží4. podlaží
Konstrukce budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 500 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJugoslávská
🚶 176 m (2 min)
PoštaBrno 13
🚘 1 107 m (3 min)
ObchodBrněnka
🚶 52 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 338 m (4 min)
RestauraceKhaybar
🚶 230 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 208 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Merhautova 37
🚶 259 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova 37
🚶 311 m (4 min)
Sportoviště
🚶 241 m (3 min)
Hřiště
🚶 560 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.