Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Varšavská, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 2 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt s balkónem a dispozicí 3+kk o velikosti 70 m2 ve 4. NP činžovního domu na začátku ulice Varšavská na Vinohradech. Dům s 10ti jednotkami (2 na každém patře) a výtahem se nachází v klidné části Vinohrad v oblasti parčíku s platanovou alejí 2 min. chůze od parku Grébovka a např. školky v ulici Koperníkova. Parkování je možné na ulici před domem, přičemž dostupnost volných míst přesně před domem je velmi vysoká, což považujeme za velkou výhodu.

Z bytu se vystehovava mlada rodina, ktera se stehuje do zahranici. Byt tedy bude volný po vystěhování od 1. 3. 2023 (s tím, že většina nábytku z fotek nebude pro nájemce k dispozici, protoze se jedna o starsi foto).

Po vstupu do bytu následuje chodba s přístupem do všech místností a velké zabudované skříně, kde se nachází dostatek úložného prostoru vč. šatní skříně, prostoru pro zavěšení 2 kol a pračky se sušičkou. Po pravé straně chodby se nachází 2 samostatné vstupy do ložnice a pokoje s balkonem, orientovaných západně do zeleného vnitrobloku. V obou pokojích se nachází kvalitní vestavěné šatní skříně. Na konci chodby se nachází vstup do koupelny s vanou a sprchou (koupelna je dá se říci menší, ale dostatečná) a dále vstupní dveře na toaletu s odvětrávacím okénkem do šachty v domě. Na konci chodby po levé straně se nachází vstup do obývacího pokoje s kuchyní na míru tak, by byl opět maximalizován dostatek úložného prostoru. V bytu plynový kotel Vaillant a možnost připojení na UPC a CETIN.

Byt je vhodný např. pro jednotlivce, pár či rodinu s 1 max. 2 dětmi. Nájemné 27 000 Kč měsíčně, záloha na poplatky za služby bude činit 2 500 Kč (bez elektřiny a plynu, kter, bude prepsan na nájemníky).

The light flat for rent located in the top floor of quite residential building in Varšavská street in Vinohrady close to park Grébovka and all the city facilities (shops, public transport, etc.). The location is known for tiny coffees and bars (e.g. opposite the building is Portuguese tapas bar or Brazilian restaurant). The building has an elevator and parking is available on the front street. The flat extends to 70 m2, two bedrroms, a balcony, modern kitchen as a part of living room, renovated bathroom and toilet, integrated storage cases and the room for 2 bikes. The rent start from 1. 12. 2020. The price is 22 500 Kč per month plus the fees. The equipment is for the discussion.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627501
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJana Masaryka
🚶 301 m (4 min)
PoštaPraha 2
🚶 512 m (6 min)
ObchodMini Market
🚶 62 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 747 m (9 min)
RestauraceAnno Domini 1471
🚶 63 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 615 m (7 min)
ŠkolaZŠ Jana Masaryka
🚶 315 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 134 m (2 min)
Sportoviště
🚶 653 m (8 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 405 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.