Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyRašínovo nábřeží, Praha - Nové Město

Rašínovo nábřeží, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Velmi krásný a pohodlný kompletně zařízený byt 2+kk, celkem 47m2 v Praze 2 na Rašínově nábřeží.

Bezpečnostní vchodové dveře, okna do klidného vnitrobloku domů, 2. patro s výtahem, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, klimatizací, rozkládací sedací pohovkou a trezorem ve zdi, ložnice s pracovním stolem, koupelna s WC, sprchový kout, pračka se sušičkou, připojení na TV/SAT a kvalitní připojení na internet.

Byt se nachází v secesním domě, který byl postaven v roce 1913 v historickém centru Prahy na nábřeží řeky Vltavy mezi Národním divadlem a Vyšehradem. V bezprostřední blízkosti je stanice tramvaje i metra. Poloha je ideální svojí snadnou i pěší dostupností historických památek, obchodních center a kultury v Praze. Před domem je přístaviště výletních parníků s celoročním provozem, pěší kolonáda a cyklotrasa. Na náplavce řeky Vltavy jsou každý týden známé farmářské trhy. Také se zde často konají různé kulturní či sportovní akce (koncerty, výstavy, sportovní atrakce ...), které jsou mezi obyvateli a návštěvníky Prahy velice oblíbeny.

Nájemné je 18.000,-- Kč/měsíc + paušální poplatky 6.000,— Kč/měsíc = všechny služby a energie (elektřina, topení, voda studená, teplá i odpadní, klimatizace, wi-fi připojení na internet, TV příjem digitální pozemní i ze 4 satelitních družic, podíl na odvozu odpadu, osvětlení a úklidu společných prostor domu, ...).

Pouze dlouhodobé ubytování (rok a více). Podpronajímání bytu dále je zakázáno.

Very beautiful comfortable fully furnished apartment 2 + kk, a total of 47m2, In Prague 2.

Security entrance door, windows to a quiet courtyard, 2nd floor with elevator, living room with kitchen, air conditioning, sofa bed and safe in the wall, bedroom with desk, bathroom with toilet, shower, washing machine, TV / SAT, quality internet connection.

The apartment is located in an Art Nouveau building, which was built in 1913 in the historic center of Prague on the banks of the Vltava River between the National Theater and Vysehrad. There is a tram and metro station in the immediate vicinity. The location is ideal for its easy and walking access to historical monuments, shopping centers and culture in Prague. In front of the house is a pier for cruise ships with year-round operation, a pedestrian colonnade and a bike path. Every week, there are well-known farmers markets on the banks of the Vltava River. There are also various cultural or sporting events (concerts, exhibitions, sports attractions ...), which are very popular among residents and visitors to Prague.

Rent = 17.000,-- CZK/ mont + fixed bills 6.000,-- CZK / month = all services and energy (electricity, heating, cold, hot and waste water, air conditioning, Wi-Fi internet connection, TV reception digital terrestrial and from 4 satellites, share in waste collection, lighting and cleaning of common areas of the house, ...).

Only long-term accommodation (one year or more). Further subletting of the apartment is prohibited.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627647
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 97 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 067 m (2 min)
Obchod
🚶 235 m (3 min)
BankaWüstenrot
🚶 512 m (6 min)
RestauraceTomi Sushi
🚶 13 m (0 min)
LékárnaLékárna Pod Vyšehradem
🚶 358 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Botičská
🚶 366 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 355 m (4 min)
SportovištěSokol Vyšehrad
🚶 328 m (4 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 226 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.