Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyJana Želivského, Praha - Žižkov

Jana Želivského, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce12 900 Kč


***ENGLISH VERSION BELOW***

Vážení zájemci,

nabízíme Vám plně zařízený byt dispozice 2+kk na dlouhodobý pronájem. Byt, který je po celkové rekonstrukci se nachází ve 3. patře cihlového domu v ulice Koněvova na Praze 3 s plochou 50m². V bytě je nová kuchyňská linka (včetně všech spotřebičů – sporák, trouba, lednice, mraznička, myčka) značky Hanák. Kuchyň je od obývací části s gaučem a TV oddělena stylovým barem. Nachází se zda i komora o výměre 1,5m² a zasklená lodžie o stejné výměre. V plně vybavené ložnici se na celé jedné stěně nachází skříň s množstvím úložného prostoru. Koupelna disponuje velkou vanou se sprchou a novým bojlerem na teplou vodu, který byl v minulém roce vyměněn. Byt je kompletně nově vymalován.

Jedná se o výbornou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností, přímo u zastávky Ohrada (tram 1, 9, 11, 98 & bus 133, 136, 207, 908, 909, 913), která zabezpečuje bezproblémovou denní i noční dostupnost z různých koutů Prahy. Na červené a žluté metro Florenc se lze dostat přímým spojem za 8 minut, na zelené metro Želivského a žluté metro Palmovka za 7 minut.

Přímo naproti domu se nachází supermarket LIDL a malá večerka. Obchod Tesco Express je poblíž a 4 zastávky tramvají je velký obchod Kaufland. Zrelaxovat se člověk může v parku Vítkov anebo Parukářka, který je kousíček od domu. Sportovní vyžití nabízí koupaliště/bazén Pražačka a Sportcentrum Na Balkáně.

Byt je volný ihned anebo po domluvě.

Těšíme se na Vaše zprávy.

Jakékoliv další dotazy Vám samozřejmě rádi zodpovíme.

Dear applicants,

we offer a fully furnished 50m² apartment for a long-term rent. The apartment, which is after a complete reconstruction, is located on the 3rd floor of a brick building in Koněvova street in Prague 3. The apartment has a new, fully equiped, kitchen (including all appliances - kitchen stove, oven, refrigerator, freezer, dishwasher). The kitchen is separated from the living area, with a sofa and a TV, by a stylish bar. There is also a chamber with an area of 1.5 m² and a glass loggia with the same dimensions. In the fully furnished bedroom, there is a closet on one entire wall with plenty of storage space. The bathroom has a large bath with shower and a new hot water boiler, which was replaced last year. The apartment was completely newly painted.

It is an excellent location with all amenities, right at the public transport stop „Ohrada“ (tram 1, 9, 11, 98 & bus 133, 136, 207, 908, 909, 913), which ensures an easy day and night accessibility. The red and yellow metro station Florenc can be reached with a direct bus in 8 minutes, the green metro station Želivského and the yellow metro station Palmovka with a direct tram in 7 minutes.

Directly opposite the house there is a LIDL supermarket and a small convenience store (opened 24/7). The Tesco Express store is nearby and the large Kaufland store is 4 tram stops away. You can relax in Vítkov Park or Parukářka, which is a short walk from the house. Sports activities are ensured by the swimming pool „Pražačka“ and Sportcentrum „Na Balkáně“.

The apartment is available immediately.

We look forward to hearing from you and of course, we will be happy to answer any further questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641042
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhrada
🚶 136 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 216 m (2 min)
ObchodLahůdky Ohrada
🚶 101 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 287 m (3 min)
RestauraceNem Viet
🚶 55 m (1 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 113 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Na Pražačce
🚶 355 m (4 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 398 m (5 min)
Sportoviště
🚶 386 m (5 min)
Hřiště
🚶 279 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.